Filofax Expressions kollekció - Csak magadat add!

Közzétéve: 2021-09-27 10:04:21
Kategóriák: Kreatív kalendárium

Filofax Expressions kollekció hangulatkép

2021. évben 100 éves, patinás múlttal rendelkező Filofax márka, mely minden mai forgalmazású, gyűrűs határidőnapló eredetije, a centenáriumra 4 varázslatosan szép kollekcióval örvendezteti meg rajongóit. A Garden kollekció és az Indigo kollekció bemutatása után, ebben a bejegyzésben a Filofax Expressions kollekciót is szeretném közelebb hozni hozzád.

Itt az ideje áttörnöd a határokat és leráznod a szabályok béklyóját! Engedd szabadon a benned lakozó kreatív éned! Fedezd fel magadnak az Expressions kollekciót, ami minden ízében a felszabadult és laza, festékfröcskölős alkotói szabadságot hirdeti. A menta és világoskék árnyalatok, a szabálytalan fekete, fehér és arany festékcseppek pozitív kisugárzásúvá és vidám hangulatúvá varázsolják írósztalod környezetét - még élvezetesebbé téve ezzel a naptárazásra szánt időd.

Nézd meg az alábbi videót, hogy meglásd a Filofax Expressions kollekció, micsoda szépségeket tartogat számodra.

Vedd körül magad festményekkel, olyan dekorációkkal és tárgyakkal, amelyek nap mint nap inspirálnak. Minél örömtelibb látványt nyújt a munkakörnyezeted és az íróasztalod környéke, annál elhivatottabban és kreatívabban tudod eltölteni mellette az időt. Hajrá, tegyél érte és nyomtasd ki a kedvenc motiváló idézeted és ragaszd ki a falra, hogy minden nap erőt adjon! Minél vidámabb színű irodaszerekkel veszed körbe magad annál örömtelibb lesz a naptárazás időszaka! Az Expressions kollekció elemeivel pont ezt a hatást fogod tudni elérni!

Filofax Expresssions kollekció

Miből is áll a Filofax Expressions kollekció?

A kollekció nemcsak Pocket (S) és Personal (M) méretű Filofax határidőnaplókat és A5 méretű Filofax Notebook, azaz áthelyezhető lapos jegyzetfüzeteket tartalmaz. Mindkét típusban 2-2 fajta mintázatú naplóval találkozhatsz.

A menta színű alapon színes festékpöttyös a Menta, az égszínkék alapon színes festékpöttyös pedig a Sky (ég). 

Filofax Expressions kollekció elemei  Filofax Expresssions elemei

Ezenkívül mindkét típusú naplóhoz a kollekció színeiben pompázó, tartós, műanyagból készült Expressions  regiszteres elválasztólapokat is beszerezhetsz.

Ezenkívül abszolút klassz és új elem a lefűzhető, ún. multifit (azaz több mérethez illeszkedő), Expressions zippzáras erszény is. Ebben íróeszközöket, díszítőelemeket, matricákat, apró jegyzeteket tárolhatsz de akár pénztárcaként is használhatod. 

Szintén új kiegészítő termékek, a kollekcióhoz illeszkedő díszítőelemek, mint az Expressions matricák, az Expressions öntapadós jegyzettömbök és a dekorációs öntapadó szalagok, az Expressions washi tape szettek - nem is kell említenem, hogy színben és mintázatukban megegyeznek a határidőnaplókkal és a füzetekkel.

Tovább bővült a Filofax tollak skálája, ugyanis a kollekció része a gyönyörű kivitelű, díszdobozos Expressions golyóstoll is.

Mire jók a Filofax Expressions díszítőelemek?

Röviden, segítenek abban, hogy még nagyobb örömöd teljék a határidőnaplód használatában. 

Imádod a matricákat és a színeket, szereted a kreatív megoldásokat? Most már Filofax márkájú kreatív termékekkel is feldobhatod nyitható gyűrűs határidőnaplód belső kinézetét és teheted élvezetessé ezzel a mindennapi naptárazást. Különleges matricakészlet motiváló feliratokkal és díszítőelemekkel, rajzolósablonjelölőcímke, washi tape dekortapasz, elválasztólapok, zippzáras lefűzhető tárca - különféle kreatív kiegészítők akár kollekcióban, melynek elemei tökéletesen passzolnak egymáshoz. Soha többé nincs unalmas teendővezetés, határidőfigyelés és jegyzetelés. Használd ezeket a minőségi, trendi dizájn alapján megtervezett kiegészítőket és varázsolj a munkaeszközödből egy imádnivaló barátot!

Filofax Expressions díszítőelemek  Filofax Expressions díszítőelemek

  • Ki mondta, hogy a teendőket, határidőket, találkozókat csak szimplán feljegyezni lehet? Miért ne csinálnád másképp, ha ilyen nagyszerű kiegészítők állnak rendelkezésedre? Dekorálj, díszíts, dobd fel a tervezésre szánt füzeted, mappád lapjait!
  • A bármely gyűrűs határidőnaplóba vagy Filofax Notebook jegyzetfüzetbe lefűzhető matricakészlet segít felhívni a figyelmet a határidőnaplódban a fontos dátumokra, eseményekre és teendőkre. Válaszd le a megfelelőt, ragaszd az adott naphoz, nincs más dolgod!
  • A matricák és öntapadó címkék remekül használhatók a határidőnaplódban ismétlődő tevékenységek jelölésére vagy az adott hét kinézetének csinosítására. Válogass közülük és dobd fel az unalmas hétköznapokat ezekkel a színes matricákkal!
  • Különleges kialakítású lyukasztásuk mentén a matrica és a jegyzettömbök bármely szabvány gyűrűs határidőnaplóba és Clipbook jegyzetfüzetbe (Pocket, S, Personal, M, A5 és A4) és Filofax Notebook (Smart, Pocket, A5, A4) jegyzetfüzetbe is lefűzhető.
  • Washi tape öntapadós dekorszalagokkal a különféle mintázatoknak és színeknek köszönhetően varázslatos eredményt érhetsz el extra gyors sebességgel, hiszen felragasztásához nincs szükség ragasztóra.

A Filofax Expressions kollekció elemei teljes mértékben harmonizálnak egymással. Így minden díszítőelem tökéletesen illik az Expressions kollekcióban található Filofax határidőnapló, Notebook jegyzetfüzet, elválasztólapok, öntapadós jegyzetlapok, washi tape dekortapaszok, zippzáras erszény, de még a golyóstollhoz is. Így még nagyobb örömöd telik majd a határidőnaplód használatában.

A Filofax Expressions kollekció minden elemét megtalálhatod és megvásárolhatod a Scrapbook Webáruházban.
Kattints az alábbi gombra vagy az alábbi termékfelsorolásra. 

Filofax Expressions kollekció - Scrapbook Webáruház

Forrás: Filofax.co.uk

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)