Filofax Confetti kollekció | Ünnepeld az eredményeket!

Közzétéve: 2021-09-28 10:05:33
Kategóriák: Kreatív kalendárium

Filofax Confetti kollekció hangulatkép

2021. évben 100 éves, patinás múlttal rendelkező Filofax márka, mely minden mai forgalmazású, gyűrűs határidőnapló eredetije, a centenáriumra 4 varázslatosan szép kollekcióval örvendezteti meg rajongóit. A Filofax Garden kollekció , az Filofax Indigo kollekció és a Filofax Expressions kollekció bemutatása után, ebben a bejegyzésben a Filofax Confetti kollekciót is szeretném közelebb hozni hozzád.

Minden perc megér egy ünneplést! Légy büszke arra, hogy elérted azt a bizonyos mérföldkövet, legyen az bármi is! Csempéssz egy kis örömöt a naptárazás idejébe és használd a Confetti kollekció elemeit, amit kifejezetten a te tiszteletedre terveztek. Mindenre büszke lehetsz, amit csak elértél eddig az életben. Eljött hát az ideje az ünneplésnek és egy kis csillogásnak! Ez a belevaló színpaletta a pink, fekete és arany kombinációjával pont tökéletes ahhoz, hogy egy kis fényt és csillogást vigyen az életedbe és, hogy igazán királynőnek érezhesd magad.

A Filofax Confetti kollekció Rózsakvarc határidőnapló használatával te is megteremtheted magadnak ezt a hangulatot.

A puha tapintású, műbőr borítású Filofax gyűrűs határidőnaplók és a Notebook jegyzetfüzetek a glamour stílusú külsejükkel és elegáns aranyfólia díszítésükkel ünnepivé varázsolják a naptárazással eltöltött idődet minden alkalommal, amikor a kezedbe veszed őket.

Filofax Confetti kollekció

Nézd meg az alábbi videót, hogy meglásd, a Filofax Confetti kollekció micsoda szépségeket tartogat számodra.

Ha eldöntötted, hogy mostantól élvezni fogod a határidők és teendők vezetését, akkor egy ilyen szépséges küllemű segítőtárs, biztos, hogy minden nap motiválni fog arra, hogy használd. A Filofax Confetti kollekció elemei ráadásul teljes mértékben harmonizálnak egymással. 

Miből is áll a Filofax Confetti kollekció?

A kollekció nemcsak Pocket (S) és Personal (M) méretű Filofax határidőnaplókat és A5 méretű Filofax Notebook, azaz áthelyezhető lapos jegyzetfüzeteket tartalmaz. Mindkét típusban 2-2 fajta mintázatú naplóval találkozhatsz.

A szénszürke színű alapon arany konfettis a Charcoal (faszén), a púderrózsaszín alapon arany konfettis pedig a Rózsakvarc (Rose Quartz). 

Filofax Confetti kollekció

Ezenkívül mindkét típusú naplóhoz a kollekció színeiben pompázó, tartós, műanyagból készült Confetti regiszteres elválasztólapokat is beszerezhetsz.

Plusz, abszolút klassz és új elem a lefűzhető, ún. multifit (azaz több mérethez illeszkedő), Confetti zippzáras erszény is. Ebben íróeszközöket, díszítőelemeket, matricákat, apró jegyzeteket tárolhatsz de akár pénztárcaként is használhatod. 

Szintén új kiegészítő termékek, a kollekcióhoz illeszkedő díszítőelemek, mint a Confetti matricák, a Confetti öntapadós jegyzettömbök és a dekorációs öntapadó szalagok, a Confetti washi tape szettek - nem is kell említenem, hogy színben és mintázatukban megegyeznek a határidőnaplókkal és a füzetekkel.

Tovább bővült a Filofax tollak skálája, ugyanis a kollekció része a gyönyörű kivitelű, díszdobozos Confetti golyóstoll is.

Végül, de nem utolsósorban a szolid díszítésű, minimalista Confetti heti naptárbetéteket is fontos említenünk - így akár akkor is Confetti kollekció hangulatában töltheted az évet, ha a régi, megszokott határidőnaplódat szeretnéd használni.

Mire jók a Filofax Confetti díszítőelemek?

Röviden, segítenek abban, hogy még nagyobb örömöd teljék a határidőnaplód használatában. 

Imádod a matricákat és a színeket, szereted a kreatív megoldásokat? Most már Filofax márkájú kreatív termékekkel is feldobhatod nyitható gyűrűs határidőnaplód belső kinézetét és teheted élvezetessé ezzel a mindennapi naptárazást. Különleges matricakészlet motiváló feliratokkal és díszítőelemekkel, rajzolósablonjelölőcímke, washi tape dekortapasz, elválasztólapok, zippzáras lefűzhető tárca - különféle kreatív kiegészítők akár kollekcióban, melynek elemei tökéletesen passzolnak egymáshoz. Soha többé nincs unalmas teendővezetés, határidőfigyelés és jegyzetelés. Használd ezeket a minőségi, trendi dizájn alapján megtervezett kiegészítőket és varázsolj a munkaeszközödből egy imádnivaló barátot!

Filofax Confetti kollekció díszítőelemek
  

  • Ki mondta, hogy a teendőket, határidőket, találkozókat csak szimplán feljegyezni lehet? Miért ne csinálnád másképp, ha ilyen nagyszerű kiegészítők állnak rendelkezésedre? Dekorálj, díszíts, dobd fel a tervezésre szánt füzeted, mappád lapjait!
  • A bármely gyűrűs határidőnaplóba vagy Filofax Notebook jegyzetfüzetbe lefűzhető matricakészlet segít felhívni a figyelmet a határidőnaplódban a fontos dátumokra, eseményekre és teendőkre. Válaszd le a megfelelőt, ragaszd az adott naphoz, nincs más dolgod!
  • A matricák és öntapadó címkék remekül használhatók a határidőnaplódban ismétlődő tevékenységek jelölésére vagy az adott hét kinézetének csinosítására. Válogass közülük és dobd fel az unalmas hétköznapokat ezekkel a színes matricákkal!
  • Különleges kialakítású lyukasztásuk mentén a matrica és a jegyzettömbök bármely szabvány gyűrűs határidőnaplóba és Clipbook jegyzetfüzetbe (Pocket, S, Personal, M, A5 és A4) és Filofax Notebook (Smart, Pocket, A5, A4) jegyzetfüzetbe is lefűzhető.
  • Washi tape öntapadós dekorszalagokkal a különféle mintázatoknak és színeknek köszönhetően varázslatos eredményt érhetsz el extra gyors sebességgel, hiszen felragasztásához nincs szükség ragasztóra.

A Filofax Confetti kollekció elemei teljes mértékben harmonizálnak egymással. Így minden díszítőelem tökéletesen illik a Confetti kollekcióban található Filofax határidőnapló, Notebook jegyzetfüzet, elválasztólapok, öntapadós jegyzetlapok, washi tape dekortapaszok, zippzáras erszény, de még a golyóstollhoz is. Így még nagyobb örömöd telik majd a határidőnaplód használatában.

A Filofax Expressions kollekció minden elemét megtalálhatod és megvásárolhatod a Scrapbook Webáruházban.
Kattints az alábbi gombra vagy az alábbi termékfelsorolásra. 

Filofax Confetti kollekció - Scrapbook Webáruház

Forrás: Filofax.co.uk

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)