Filofax Centenárium kollekció | 100 éve a szervezésért

Közzétéve: 2021-09-29 12:04:14
Kategóriák: Kreatív kalendárium

Filofax Centenáriumi kollekció

2021. évben 100 éves, patinás múlttal rendelkező Filofax márka, mely minden mai forgalmazású, gyűrűs határidőnapló eredetije, a centenáriumra egy különleges, limitált kiadású kollekcióval kedveskedik rajongóinak. Ez a Filofax Centenárium kollekció. Ünnepeld te is a Filofax 100 éves évfordulóját a limitált kiadású szériával: az ikonikus, legelső, eredeti Filofax Original-ra alapozott Filofax Centenárium kollekcióval!

Mitől különlegesek a Filofax Centenárium Original határidőnaplók?

Közeledvén a 100 éves évfordulóhoz, a Filofax néhány éve visszanyúlt a gyökerekhez és elkészítette az Original termékcsaládot, mely egyszerre képviseli a hagyományokat és az új trendeket. A borító egy darabból szabott, extra vastag bőrből, hagyományos technológiával és kézzel készül. Az Original Filofax belső kialakítása is formabontó: a borítóhoz használt bőr színezett hátsó felülete, és a külső bőr kombinációja a természetes egyediség érzését nyújtja.

Az ikonikus, legelső, eredeti Original határidőnapló Centenáriumi változata most viszont ünnepi fényben ragyog, hiszen:

  • belsejében egy minimalista, ötnyelvű, 2022. évi naptárbetétet találsz
  • minden határidőnapló bőr borítása csodálatosan szép árnyalatú, arany színű tűzéssel,
  • a szokásos Original naptáraknál nagyobb átmérőjű, arany fémszerkezettel
  • a 100 éves évforduló emblémájával díszített, gravírozott, arany patent záródással
  • valódi marhabőr, az Egyesült Királyságban egyedileg kézzel varrott kivitel.
  • erős kartonból készült, ünnepi emblémával díszített, díszdobozos kivitel
  • limitált kiadás - amíg a készlet tart

Nézd meg az alábbi videót, hogy meglásd, a Filofax Centenárium kollekció micsoda szépségeket tartogat számodra.

Ha eldöntötted, hogy mostantól élvezni fogod a határidők és teendők vezetését, akkor egy ilyen szépséges küllemű segítőtárs, biztos, hogy minden nap motiválni fog arra, hogy használd. A Filofax Confetti kollekció elemei ráadásul teljes mértékben harmonizálnak egymással. 

Miből is áll a Filofax Confetti kollekció?

A kollekció Personal (M) és A5 (L) méretű Filofax határidőnaplókat tartalmaz. Mindkét típusban 3-3 fajta mintázatú naplóval találkozhatsz.

A halvány rózsaszínű a Púder (powder), a világoskék színű a Sky (égkék), a sötétszürke színű pedig a Charcoal (szénszürke). 

Filofax Centenárium kollekció határidőnaplók

Szintén új kiegészítő termékek, a kollekcióhoz illeszkedő díszítőelemek, mint a Centenárium matricák színben és mintázatukban harmonizálnak a határidőnaplókkal.

Tovább bővült a Filofax tollak skálája, ugyanis a kollekció része a gyönyörű kivitelű, díszdobozos Centenárium golyóstoll is, méghozzá mind a három színben!

Mire jók a Filofax Centenárium kiegészítők?

Röviden, segítenek abban, hogy még nagyobb örömöd teljék a határidőnaplód használatában. 

Imádod a matricákat és a színeket, szereted a kreatív megoldásokat? Most már Filofax márkájú kreatív termékekkel is feldobhatod nyitható gyűrűs határidőnaplód belső kinézetét és teheted élvezetessé ezzel a mindennapi naptárazást. Íme egy különleges matricakészlet, melynek elemei tökéletesen passzolnak a kollekcióhoz. Soha többé nincs unalmas teendővezetés, határidőfigyelés és jegyzetelés. Használd ezeket a minőségi, trendi dizájn alapján megtervezett matricákat és varázsolj a munkaeszközödből egy imádnivaló barátot!

Filofax Centenárium kollekció kiegészítők 

  • Ki mondta, hogy a teendőket, határidőket, találkozókat csak szimplán feljegyezni lehet? Miért ne csinálnád másképp, ha ilyen nagyszerű kiegészítők állnak rendelkezésedre? Dekorálj, díszíts, dobd fel a tervezésre szánt füzeted, mappád lapjait!
  • A bármely gyűrűs határidőnaplóba vagy Filofax Notebook jegyzetfüzetbe lefűzhető matricakészlet segít felhívni a figyelmet a határidőnaplódban a fontos dátumokra, eseményekre és teendőkre. Válaszd le a megfelelőt, ragaszd az adott naphoz, nincs más dolgod!
  • A matricák remekül használhatók a határidőnaplódban ismétlődő tevékenységek jelölésére vagy az adott hét kinézetének csinosítására. Válogass közülük és dobd fel az unalmas hétköznapokat ezekkel a színes matricákkal!
  • Különleges kialakítású lyukasztásuk mentén a matrica  bármely szabvány gyűrűs határidőnaplóba és Clipbook jegyzetfüzetbe (Pocket, S, Personal, M, A5 és A4) és Filofax Notebook (Smart, Pocket, A5, A4) jegyzetfüzetbe is lefűzhető.

Mitől különlegesek a Filofax Centenárium golyóstollak?

Ez a feketén fogó golyóstoll, fém külsejével és a kollekció más termékein is megjelenő aranyszínű fémrészeivel tökéletesen illik a Filofax Centenáriumi kollekció határidőnaplóihoz és más Filofax termékekhez.

  • Tintája feketén fogó, zselés tinta
  • A betét 0,7 mm vastag írásképet ad
  • Elcsavarással működik
  • Kompatibilis más a szabvány típusú golyóstollbetétekkel.
  • Kellemesen nehéz toll, kényelmes fogást és írást biztosít.
  • Arany klipsz, 100 éves Centenáriumi Filofax embléma gravírozással
  • 138 mm hosszú, illeszkedik bármely Filofax határidőnapló tolltartójába a mini mérettől az A4 méretig.
  • Ez a golyóstoll ún. Cross típusú, csavaros golyóstollbetétet tartalmaz, ami a hazai írószeráruházakban kapható.
  • Utántölthető bármely Pilot G-Style, UNI és Pentel típusú golyóstoll betéttel.

A Filofax Centenárium kollekció elemei teljes mértékben harmonizálnak egymással. Így minden díszítőelem tökéletesen illik a kollekcióban található Filofax határidőnaplóhoz, de még a golyóstollhoz is. Így még nagyobb örömöd telik majd a határidőnaplód használatában.

Filofax Centenárium vászontáska

A személyes kedvencem viszont, az az újdonság, amit minden más Filofax határidőnaplóhoz is egyaránt használhatsz: most a Filofax egy csodálatosan elegáns, arany pettyes, ébenfekete színű, erős vászonból készült válltáskával lepte meg rajongóit.

Filofax Centenárium vászontáska

Mire jó a Filofax Centenárium vászontáska?

Egy textil válltáskába nem szokás sokat belegondolni, de ez a "szatyor" most valahogy mégis más. Ezzel a táskával azt üzeni viselője, hogy másban sem adom alább az eleganciát és a minőséget: én Filofax rajongó vagyok. Képzeld csak el, ahogy ezzel a táskával a válladon mész az utcán vagy utazol és a márka ismerői és kedvelői egyből felismernek és rádmosolyognak! Vagy megérkezel az irodádba és ebből a táskából veszed elő az értekezleten a Filofax határidőnaplódat és a jegyzeteidet. Bizonyára mindenki megbámulja majd, mert, vajon kinek lesz még ilyen menő táskája rajtad kívül? Megsúgjuk, keveseknek, mert csak limitált számban kapható.

Filofax Centenárium hangulatkép

A Filofax Centenárium kollekció minden elemét megtalálhatod és megvásárolhatod a Scrapbook Webáruházban.
Kattints az alábbi gombra vagy az alábbi termékfelsorolásra. 

Filofax Centanárium kollekció - Scrapbook Webáruház

Forrás: Filofax.co.uk

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)