Felhőtlen nyaralás - gondtalan évkezdés

Közzétéve: 2019-07-19 11:28:37
Kategóriák: Fontos tudnod , Kreatív kalendárium

2020-as Filofax naptárbetétek már rendelhetők a Scrapbook Webáruház kínálatából

Legyen felhőtlen a nyaralásod és gondtalan az évkezdésed. Megérkeztek a 2020-as Filofax naptárbetétek! Szánj rá 5 percet a nyárból, rendeld meg most és dőlj hátra januárban!

2020-as Filofax naptárbetétek már rendelhetők

Bár még javában tart a nyár, sőt a 2019-es évnek még csak a derekán járunk, de előrelátó módon ettől még gondolhatsz az őszre és bizony a távolinak tűnő 2020-ra is. De miért is hozom ezt most szóba, hiszen bizonyára a szikrázó napsütésben a felhőtlen nyaralásban eszed ágában sincs másra gondolni, mint arra, hogyan töltsd a nyári napokat? Vagy mégsem? Most is épp mobilozol vagy tableten nézegeted, mi újság a neten? Hű, akkor most rajtakaptalak! Figyuz ide akkor néhány percig.

Lehet, hogy ebben a pillanatban pont egy árnyékos teraszon ülsz, épp kijöttél a strandon a vízből, esetleg várakozol az étteremben a finom ebédre vagy vacsorára és netezéssel töltöd az időt. Felhőtlen az ég, boldog vagy, hogy pihenhetsz. Olvasd el akkor hát, ezt a rövid blogbejegyzést. 

Nézzünk egy rövid, 4-bekezdéses sztorit, ami talán valahol neked is ismerős lesz. Ugorjunk előre ebből az imént vázolt, idilli szituból egy hűvösebb időszakra. Tegyük fel, december eleje van, közeledik az év vége, zajlik a munka, teszed a dolgod, tervezed a szokásos teendőidet. Beleborzongtál most ebbe, mi? Hihi, elhiszem. Hiszen totál távoli még, hagyjalak is ezzel, ugye? Na, de folytassuk tovább a "filmet"...

Hirtelen olyan helyzet adódik, hogy már a következő évre kell beírnod egy fontos időpontot a határidőnaplódba. De hopp, ja, oh, a manóba! Rájössz, hogy nincs is még új naptárbetéted! Gyorsan kattintasz a kedvenc webáruházad honlapjára, hisz évek óta tőlük rendeled meg a naptáradhoz a pótlásokat és a kiegészítőket. Ott is vagy a megfelelő kategóriában. Ehh, túl nagy a választék, de sebaj! Kényelmesen beállítod a szűrőket, méret, szín, naptárbeosztás, oké. Így már csak azt a kínálatot látod, ami pont passzol a csodálatosan szép, imádott határidőnaplód méretéhez.

Nézed a találatokat, de ne feledjük közben, hogy már év vége van. És mit látsz?! Nincs az a színű, beosztású vagy méretű, ami neked kellene!  - Micsoda?!?! - mondod. - Mi ez?! Igen, írták valamikor július közepén, hogy gondolkodj előre. Pesze, rémlik a hírlevelük címsora, amit badarságnak és túl korainak gondolva meg sem nyitottam... Na, de ez?! Hogyhogy elfogyott? Mások megelőztek. Most vagy másikat választok vagy várhatok Februárig, míg megjön a következő szállítmány... Remek. :( Klassz, hogy megint az utolsó pillanatig halogattam ezt a dolgot.

Mennyivel jobb lett volna időben lecsapni rá. Most, december elején nyugodtan hátradőlhetnék a vállamat veregetve, hogy milyen előrelátó voltam. Két mozdulat és máris bent lenne a gyűrűs határidőnaplómban az a fajta naptárbetét, amit a leginkább kedvelek. Vagy épp az, amit már régóta kinéztem, hogy ki szeretnék próbálni. Pfff.

Történet vége.

Ne legyen ez! Ne halaszd most is az utolsó pillanatra! Szánj rá 5 percet ebből a csodaszép nyárból!

Gondoskodj előre magadról és legyen gondtalan az évkezdésed!

Kattints az alábbi narancssárga gombra,
válaszd ki
és rendeld meg most a 2020. évi naptárbelsődet!

2020-as Filofax naptárbetét

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)