D gyűrűs scrapbook album - Újdonság

Közzétéve: 2022-01-27 20:17:10
Kategóriák: Scrapbook

D gyűrűs scrapbook album | Scraspbook webáruház

D gyűrűs scrapbook album könyvszerű, belül (méretétől függően) 2 vagy 4 db, D alakú, rögzített fémszerkezetes, nyitható gyűrűt tartalmazó, erős, masszív album. Kétféle méretben árusítjuk, méretenként 6-féle színárnyalatban. Önálló scrapbookoldalaidat vagy 6x8" méretű Kreatív füzetedet tudod belefűzni, így scrapbooktechnikával készült összeállításaidat méltó módon tárolhatod az utókor számára. Készíts szépséges és feledhetetlen élményeket összegyűjtő scrapbook albumokat D gyűrűs albumok felhasználásával.

Ismerkedj meg velük közelebbről! Ebben a blogbejegyzésben leírtam, mire jó, hogyan néz ki, hogyan használható egy ilyen D-gyűrűs scrapbok album. A bejegyzés végén még felsoroltam az előnyeit is! Kezdj neki az olvasásnak! De vigyázz, előre szólok, te is beléjük fogsz szeretni!

Mire jó egy D-gyűrűs scrapbook album?

Ha eddig nem találtál jó megoldást arra, hogyan tárold méltó módon a nagy gonddal elkészített 6x8" (15,2x20,3 cm) vagy 8x10" (20,3x25,4 cm) méretű, scrapbooktechnikával készült összeállításaidat jó  hírem van. Íme egy vadonatúj termékcsalád, mely évtizedekig őrzi majd a felejthetetlen élményeket összegyűjtő scrapbookoldalakat biztonságban, elegánsan és időtálló módon.

D-gyűrűs scrapbook album - Avarsárga

Hogyan néz ki egy D-gyűrűs scrapbook album?

Külső megjelenésre képzelj el egy vászontextúrájú, könyvszerű, masszív mappát. Az album borítói kissé nagyobbak, mint a lefűzhető alkotások 6x8" (15,2x20,3 cm), vagy 8x10 (20,3x25,4 cm) hogy a benne tárolt alkotások így még jobban védve legyenek. Mindkét méretű album 6 cm széles gerincét elegáns, fehérszínű, címketartó díszíti, melybe belecsúsztatva egy kis papírt, rögtön feltüntetheted az album témáját. Így az a polcon a többi album között, azonnal beazonosítható lesz.

6x8 8x10

Az albumok belsejét fehér színű karton borítja, jobb oldalon krómszínű, D alakú, rögzített fémszerkezettel. A 6x8" méretűben 2 db nyitható gyűrűvel. A 2 gyűrű egymástól 80 mm távolságra helyezkedik el. Ugyanez a normál irodai lyukasztóban is a lyukak távolsága! A 8x10" méretűben 4 db gyűrű található, távolságuk 45, 65 és 45 mm.

Hogyan használható D-gyűrűs scrapbook album?

Ezekbe az albumokba önálló scrapbookoldalaidat tudod belefűzni, a következő módon:

Önálló scrapbook oldal D-gyűrűs scrapbook albumban

ÖNÁLLÓ SCRAPBOOK OLDALAK LEFŰZÉSE D GYŰRŰS ALBUMBA:

 1. Tolj a gyűrűk jobb oldalához ütközésig egy használaton kívüli, 8" (20,3 cm) vagy 10" (25,4 cm) magas kartonpapír csíkot úgy, hogy egyforma távolságra legyen az album felső és alsó szélétől.
 2. Jelöld meg a gyűrűk helyét egy-egy vízszintes ceruzavonallal.
 3. Mérj ki a papír hosszabb széle mentén 1,5 cm-t és húzz egy függőleges vonalat.
 4. A kettő/négy metszéspontban kalauzlyukasztó vagy megfordított irodai lyukasztó segítségével lyukaszd ki a ezt a kartoncsíkot.
 5. Ezután a lyukasztás helyét rajzold át scrapbookoldalaidra.
 6. Óvatosan nyisd szét a gyűrűket és fűzd rá a kilyukasztott oldalakat.
 • Tipp: Tedd el ezt a kartoncsíkot mintának, hogy mindig ugyanott lyukaszthasd ki segítségével az album lapjait.
 • Tudtad? Ennek az albumnak a gyűrűi pont olyan távolságra vannak, mint az irodai lyukasztónak! Így azzal egyszerre kilyukaszthatod mind a két lyukat, amire szükséged lesz a lefűzéshez.

Omega kapcsos kreatív füzet lefűzése 6x8

OMEGA KAPCSOS 6X8" KREATÍV FÜZETEK LEFŰZÉSE D GYŰRŰS ALBUMBA:

 1. A D-gyűrűs albumokba csak olyan füzeteket tudsz lefűzni, amelyek ún. omega kapoccsal vannak összefűzve, azaz amelyiknél a kapocs félkörívben kilóg a füzetből, továbbá megegyezik a kapcsok helye a gyűrűk helyével. Azaz pl. 6x8" méretnél 80 mm-re helyezkednek el azok egymástól.

 2. Ha van ilyen füzeted, nyisd ki a gyűrűt és fűzd rá a füzetet a gyűrűkre.

Tudtad? Webáruházunkban számos ilyen füzetet árusítunk. Keresd őket a Kreatív füzet polcon!

A D-gyűrűs scrapbook album előnyei

 • Nem kell saját magadnak összeállítanod az albumot, hiszen egy kész borítód lesz azonnal.
 • Elegáns kivitelezése bármilyen stílusban is alkotsz, illeni fog a munkáidhoz - neked csak a témához/papírokhoz illő színt kell kiválasztanod.
 • Nyitható gyűrűs szerkezete lehetővé teszi, hogy később is kiegészítsd vagy átrendezhesd az album tartalmát.
 • Vászontextúrája kellemes fogást biztosít
 • Természetes módon elegáns, ugyanakkor klasszikus megjelenésű album, teljesen más, mint egy irodai mappa.
 • A borító díszíthető, az erős ragasztóval felragasztott elemeket jól elbírja.
 • Belsejébe akár zárószalagot is ragaszthatsz.
 • Magyarországon készül, így magyar vállalkozásokat támogatsz azzal, ha mostantól kezdve ilyen albumot használsz.

Nos, ugye, hogy te is beléjük szerettél?

Ha igen, a Scrapbook Webáruházban a D-gyűrűs scrapbook albumokat kétféle méretben és hatféle színváltozatban tudod megvásárolni. A szépséges avarsárga, flamingó, télszürke, ködszürke, levélzöld és medencekék albumok alig várják, hogy szolgálatodba állítsd őket! Alább, a blogbejegyzés aljára görgetve minden egyes album képlinkjét egyenként is megtalálod, de itt méret szerint is linkelem őket:

6x8" méretű D-gyűrűs albumok | 8x10" méretű D-gyűrűs albumok 

D-gyűrűs scrapbook album - Avarsárga D-gyűrűs scrapbook album - Flamingó D-gyűrűs scrapbook album - Télszürke D-gyűrűs scrapbook album - Ködszürke D-gyűrűs scrapbook album - Levélzöld D-gyűrűs scrapbook album - Medencekék

Válassz közülük!

Oszd meg másokkal is!

Minden hozzászólás (2)

Budaházi Brigitta


2022-02-02 11:12:34

Köszönöm szépen, Mária. De jó, szívből örülök, hogy jó hírt hoztam számodra. ^_^

Mária


2022-01-31 06:28:19

Gratulálok Gigi! Szuper hírek! Örülök az újdonságoknak!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)