2020. Karácsony a Scrapbook Webáruházban

Közzétéve: 2020-12-05 13:44:53
Kategóriák: Fontos tudnod

Rendelj időben, karácsony előtt

Rendelj időben, karácsony előttAz első és legfontosabb információ, hogy annak érdekében, hogy még odaérjen hozzád bármi, amit meg szeretnél kapni, kérjük, hogy rendelésed add le 2020. december 14. 24:00 óráig! Az eddig leadott rendelések még azon a héten feldolgozásra kerülnek és legkésőbb
2020. december 18-án, pénteken elindítjuk feléd a csomagod.

Kérünk, vedd figyelembe, azt, amit már úgy is tudsz: áruházunk katalógusáruházként működik, így előfordulhat, hogy ebben az időszakban, a különösen aktív vásárlási kedv miatt, amikor beszerezzük számodra a rendelt alkotós kincseket, néhány termék bizony már nem áll rendelkezésre partnereinknél, mert idénre kifogytak belőle.

Ha ilyen eset áll elő, erről természetesen értesítünk téged, így lehetőséged lesz eldönteni, fenntartod-e rendelésed és januári szállítást is elfogadsz vagy pedig máshol szerzed be a terméket. Kérünk, segítsd annyiban a munkánkat, hogy ilyen esetben egy rövid emailt küldesz döntésedről. Ez bizony egy szuper kedves dolog lesz tőled! ♥

Karácsonyi szünet

A második fontos információ, hogy áruházunkban a rendelések fogadása 2020. december 15. 0:00 és 2021. január 4. 9:00 között szünetel. A Karácsonyi szünetünk alatt csak az utánvétes fizetési módot tudod kiválasztani, a csomagod feldolgozását pedig a szünetet követően kezdjük meg. 

6 mm kétoldalas ragasztó | Scrapbook WebáruházA csomagok kiküldése folyamatosan történik. Az első postázási nap (ideális esetben, amennyiben minden terméket sikerült beszereznünk), 2021. január 6. szerda. Ezen a napon adjuk át az első csomagokat az MPL futárszolgálatnak. A csomagok érkezése másnaptól várható. Amennyiben bármely termék nincs raktáron partnereinknél, erről mindenképp értesítést küldünk.

A karácsonyi szünet alatt ismét működik áruházunkban a TÜRELEMBÓNUSZ. Azaz, a szünet alatti rendelések mellé ajándékba adunk egy 6 mm széles, 50 m hosszú kétoldalas ragasztószalagot, melyet bármely kézműves papírtechnikához fel tudsz majd használni.

Mit adj ajándékba?

Ha pedig még nem választottál ajándékba, figyelmedbe ajánlom a Mit adjak ajándékba? kategóriánkat. Nincs ötleted, hogy mivel lepd meg szeretteidet? Hogy megkönnyítsem a döntésedet, leválogattuk néhány szempont szerint azokat a termékeket, melyeket az elmúlt évek során legtöbben választottak maguknak. Nézd végig, biztosan találsz olyat, amellyel örömet fogsz valakinek szerezni!

Mit adjak ajándékba kreatív hölgyeknek

Kreatív hölgyeknek

Édesanyád, lányod, nagymamád, keresztlányod, barátnőd, feleséged imád kreatívkodni? Állandóan azzal tölti az idejét, hogy molyol valamin? Ha a kézműveskedés közel áll hozzá és tudod, hogy tapsikol minden olyan ajándéknak, ami a hobbijához kötődik, akkor pont ezen a polcon kell keresgélned. Itt találod azokat a holmikat, melyek minden alkotós hölgy vágyálma - teljesítesz közülük egyet? Kattints ide és nézd meg a javaslatainkat!

Határidőnapló nőknek

A kedvesednek, szerettednek az időtervezés, feladattervezés a mindene? Válassz számára egy olyan határidőnaplót, amitől menten elolvad, amikor meglátja, hogy ezzel lepted meg és egész évben csillogó szemmel fogja használni. Ebben a kategóriában találod azokat a határidőnaplókat, amelyeket az elmúlt év során legtöbben választottak maguknak - tehát, biztosan nem fogsz vele mellélőni, sőt! Lepd meg az egyikkel, akit szeretsz! Kattints ide és nézd meg a javaslatainkat!

Határidőnapló férfiaknak

Férfiaknak nem könnyű választani, de, ha a férjednek, kedvesednek, édesapádnak, nagybátyádnak, fiadnak az időtervezés, feladattervezés a mindene, válassz számára egy olyan határidőnaplót, ami megdobogtatja a szívét és örömmel fog használni. Ebben a kategóriában találod azokat a határidőnaplókat, amelyeket az elmúlt év során legtöbben választottak maguknak - tehát, biztosan nem fogsz vele mellélőni, sőt! Lepd meg valamelyikkel, akit szeretsz! Kattints ide és nézd meg a javaslatainkat!

Nézd meg azokat a termékeinket, amelyek legutóbb kerültek be a kínálatunkba!

Kattints ide! - Újdonságok

Végezetül pedig engedd meg, hogy munkatársam és a magam nevében is
békés karácsonyt és örömökben, jó egészségben gazdag új évet kívánjak
neked és kedves családodnak!

Köszönjük, hogy megtiszteltél bennünket 2020-ban is bizalmaddal.
Örömmel, lelkesen és szeretettel állunk rendelkezésedre 2021-ben is!

Barátsággal üdvözöllek:
Budaházi Brigitta

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)