13x21 cm L fekvő Watercolour Album Moleskine

7490153000

Fekvő formátumú, fekete műbőrkötésű, keményfedeles, akvarell kartonlapos, gumival záródó, L méretű művészfüzet a Moleskine Watercolour kollekciójából
72 lapos, 200 g/m2, cold pressed, savmentes papír
13x21 cm

8 475 Ft‎

Mire jó a 13x21 cm Moleskine Watercolour Album művészfüzet?

A keményfedeles Moleskine Watercolour Album művészfüzet lehetővé teszi számodra, hogy bárhol is vagy, azonnal alkothass. Hidegen sajtolt felületű, pamutrostokat tartalmazó, alkotásra hívogató oldalainak mindkét oldalán gazdagon használhatsz vizet, vízbázisú festékeket. Alkoss bármilyen technikával, fejezd ki művészi módon a bensődben rejtőző gondolatokat - ebben a füzetben otthonra talál majd a sok szép kép és kollázs.
Akár az élénk vagy a finom árnyalatú színeket kedveled, akvarellceruzával vagy festékekkel dolgozol vagy más kiváló művészalapanyagokkal, ha megszáll az ihlet, ez a füzet kiváló alapul szolgál majd mindegyikhez.


Jó tudni a Moleskine Watercolour művészfüzetről

- Színes, keményfedeles, műbőrkötésű, klasszikus notesz.
- Lekerekített sarkok
- Rugalmas, gumis záródás
- Moleskine elefántcsont-színű papír (200 g/m2, savmentes, üres oldalak)
- Zseb a hátsó belső borítón
- Újrahasználható papírszalag, rajzolást kiegészítő eszköz
- Teljesen laposra (180° szélességben kinyílik
- Kiegészítő infók: a Moleskine története
- Környezettudatos vásárlóink figyelmébe: FSC® tanúsítvánnyal rendelkező termék

Mi az az Art Journal?

A művésznapló, art journal, művészfüzet tulajdonképpen egy rendszeresen vezetett notesz, amiben az alkotók gyakran egyaránt írnak, rajzolnak vagy festenek, vegyes technikával, mixed-media alapanyagokkal kollázsokat, művészi összeállításokat hoznak létre. Ezek a füzetek gyakran tartalmazzák a később kidolgozásra kerülő alkotások egyszerűbb változatait is, képregények, festmények vázlatait, amelyeket aztán később a végső alkotáson a vázlat alapján tökéletesítenek. De éppúgy használatosak ezek a művésznaplók arra is, hogy az alkotók a mindennapi történéseiket, érzelmeiket és őket ért benyomásaikat feldolgozó művészi alkotásokat közvetlenül e füzetekbe ragasszák bele vagy készítsék el, így egyfajta mixed-media portfóliót alkotva.

Az Art Journal manapság nagyon népszerű művészeti technika, hiszen ez az a terület, ahol szinte nincsenek szabályok, az alkotói szabadság maximálisan megengedett, szinte nem is lehet hibázni. Az önmagunk számára készített füzetek finom lenyomatai érzelmi megnyilvánulásainknak, így dokumentáló szerepet is betölthet. Kiválóan alkalmas arra, hogy a kezdők az alkotói folyamat során megismerkedve a különféle technikákkal és a változatos művészeti alapanyagok viselkedésével magabiztosságot és komoly gyakorlatot szerezhessenek.

Több híres művész használt vázlatfüzetet és művésznaplót, amelyek ma is megtekinthetők. Ilyen volt pl. Leonardo da Vinci és Frida Kahlo is.

A csomag tartalma1 db művészfüzet
Méret13x21 cm (fekvő formátum)
Színfekete
ZáródásRugalmas gumi

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

13x21 cm L fekvő Watercolour Album Moleskine

13x21 cm L fekvő Watercolour Album Moleskine

Fekvő formátumú, fekete műbőrkötésű, keményfedeles, akvarell kartonlapos, gumival záródó, L méretű művészfüzet a Moleskine Watercolour kollekciójából
72 lapos, 200 g/m2, cold pressed, savmentes papír
13x21 cm