Zöld 45x30 cm vágóalátét

8923500

45x30 cm méretű, önforradó vágóalátét, zöld színben
Centiméteres beosztással.

3 mm vastag

4 530 Ft‎

Mire használható a vágóalátét a scrapbooktechnikában?

  • Művészkés, vágókés, sniccer használatakor megbízható alátétként szolgál, mely védi a pengét és a kés számára biztos futást biztosít.
  • Művészkés, vágókés, sniccer használatakor vágóalátéttel védheted vele az alkotós felületet.
  • Szegecselés alkalmával, amikor előre kilyukasztod a kartont, a papírt vagy a textíliát, a vágóalátéttel védheted az alkotós felületet.
  • Kreatív dekoralapanyagok (ragasztó, paszta, festék, gél) használatakor lemosható felületként szolgál, mely védi az alkotós felületet.
  • Mivel nem fényezett, bármilyen alkotói folyamat során enyhén tapadós felületet biztosít, így nem csúszik el a kezed és biztos felületen dolgozhatunk.

Az önforradó vágóalátét lényege, hogy olyan tömör gumiból készült, mely egy-egy vágás esetén két oldalról "beforrasztja" a keletkezett vágást. Így, újra és újra használhatod, anélkül, hogy a keletkezett vájatok félrevinnék a pengét és pontatlanságot eredményeznének.

A centiméteres beosztás megkönnyíti és meggyorsítja a munkádat: segít abban, hogy ceruzás jelölés nélkül, a vágóalátét rácsvonalaira támaszkodva, egyenes vonalakat húzzunk a papíron, akár ceruzával vagy művészkéssel a megfelelő centiméterenként. Illetve ehhez igazítva a papíron túllógó vonalzónkat, elvágjuk vagy vonalazzunk egy papírt.

A csomag tartalma 1 db vágóalátét
Méret 45x30 cm, 3 mm vastag

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Zöld 45x30 cm vágóalátét

Zöld 45x30 cm vágóalátét

45x30 cm méretű, önforradó vágóalátét, zöld színben
Centiméteres beosztással.

3 mm vastag

Olvasd el a kapcsolódó bejegyzéseket a blogon!