A5 fehér akvarellpapír tömb 20 lap 200g

67358102

20 db A5 méretű, 200g/m2 fehér akvarellpapír ragasztott tömb formátumban akvarelltechnikához.

3 100 Ft‎

Akvarelltechnikához keresel speciális papírt?

Ez a rajztömb kifejezetten erre készült. Akvarelltechnikához, azaz akvarellfesték, vízfesték, akvarellceruza használatához a kívánt hatás eléréséhez speciális papírra lesz szükséged. Ezek a papírok különleges nedvszívóképességgel rendelkeznek. Kifejezetten akvarelltechnikához gyártják őket, hogy a művészi hatás - akár kisebb projekten akár egy egész festményen szeretnéd elérni - mindenképp érvényesülhessen és sikerélményt adjon számodra.

  • - FSC szabványnak megfelelő, magas minőségű, enyhén texturált, savmentes és pH-semleges akvarellpapír.
  • - Papírvastagság: 200g/m2
  • - Ragasztott kivitel: enyhén nedves állapotban is sima marad.
  • - Idális akvarelltechnikához, mixed-media technikához, akril filctollakkal, akvarellceruzával, színesceruzával történő rajzoláshoz és festéshez.

Mire jó az A5 fehér akvarellpapír tömb? 

Ezt a papírtömböt használhatod akvarellképek készítéséhez, kalligráfiához, de különféle mixed-media alkotások alapjaként is kiváló szolgálatot tesz. A tömbformátum előnye, hogy mind a négy oldalán (egy kis rész kivételével) ragasztott, így megtartja a formáját és nem hullámosodik fel.

Használhatod képeslap, üdvözlőkártya készítéshez is, ha akvarelltechnikával szeretnéd díszíteni azt.

Bélyegezz vízálló tintával az akvarellpapír felületére, majd fesd ki a lenyomatot akvarelltechnikával! Csodálatos, festett miniatűr lesz az eredmény.

Tudtad, hogy ha Sizzix vágógéppel vágsz belőle formákat, akkor a kivágatokat akvarellfestékkel vagy akvarellceruzával is kifestheted?

Hogyan használható az A5 fehér akvarell papír tömb?

  1. 1. Művészkés vagy egy kés segítségével óvatosan válassz le egy ívet a tömbről. A négy oldalán ragasztott tömb egyik sarka közelében keresd meg azt a részt, ami nincs leragasztva és onnan kezdd el a leválasztást.
  2. 2. Ha az egész lapot festeni szándékozod, rögzítsd maszkolószalaggal sík felületre (az asztal lapjára vagy vágóalátétre) mind a négy oldalán a papírt. Ha csak kis felületet használsz, nem szükséges leragasztani, de ajánlott.
  3. 3. Fess, nyomdázz, alkoss szabadon! Alkalmazd a vizes alapra festést (tiszta vízzel nedvesítsd meg a papírt majd úgy vidd fel a festéket), a száraz alapra festést, használj akvarellfestéket vagy akvarellceruzákat, színezd ki a vízálló tintával nyomdázott motívumokat vagy a Sizzix vágógéppel vágott kivágatokat!
  4. 4. Várd meg az egyes rétegek teljes száradását, csak ezután vidd fel a következő réteget.
  5. 5. Ne felejtsd el, hogy az akvarelltechnikánál a világos árnyalatokkal kezdünk és úgy haladunk a sötétek felé.
  6. 6. Ha befejezted, várd meg a teljes száradást és válaszd le óvatosan a maszkolószalagokat. Az eredmény tökéletesen sík papír lesz.

Tudtad, hogy többféle méretben és színben is árusítunk akvarellpapír-tömböket?

Válassz közülük és kezdd el te is akvarelltechnikát!

A csomag tartalma 1 db papírtömb (ragasztva)
Mennyiség 20 db ív
Súly 200g/m2
Szín fehér

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

A5 fehér akvarellpapír tömb 20 lap 200g

A5 fehér akvarellpapír tömb 20 lap 200g

20 db A5 méretű, 200g/m2 fehér akvarellpapír ragasztott tömb formátumban akvarelltechnikához.