A5 ponthálós jegyzetlap fehér | Filofax Notebook

FX-152016

32 db áthelyezhető, A5 méretű, ponthálós jegyzetlap Filofax Notebook jegyzetfüzethez.

Elnézést kérünk, ez a termék átmenetileg nem rendelhető, mert elfogyott.

1 990 Ft‎

Mégis mire jó egy ponthálós jegyzetlap? A pontháló megadja neked a lehetőséget, hogy egy toll segítségével szabadkézzel követve a pontozást, táblázatokat, vonalakat, változatos oldalterveket alakíthass ki. A végeredmény szellős és látványos lesz! Díszítsd egyedileg, rajzolj és listázz bele tetszésed szerint! Ezeket a jegyzetlapokat a Bullet Journal rendszer kedvelőinek kifejezetten ajánlom!

  • 32 db jegyzetoldal
  • A5 (L) méret
  • 100 g/m2 papír

Hogyan használhatod a Dotted A5 Filofax Notebook ponthálós fehér jegyzetlapokat?

Ha már hallottál Ryder Carroll Bullet Journal® idő- és teendőszervező rendszeréről, akkor tudod, hogy ő is ponthálós lapokra álmodta meg ezt a nagyszerű szisztémát.

A Bullet Journal (röviden BuJo) alapvetően a tennivalók listázásának, fontos jegyzetek gyűjtésének rendszere, amely egyben határidőnaplóként és időtervezőként is funkcionál. A legnagyobb előnye, hogy teljesen egyedi, személyre szabhatóan alakítható belső elrendezést kínál.

Fontosabb részei: tartalomjegyzék, napi szervezésre és havi tervezésre szolgáló oldalak, gyors jegyzetelésre szolgáló részek, különféle listák a hosszú- és rövidtávú célok elérésére. Bármit kigyűjthetünk, nyomon követhetünk, naplózhatunk vele. Eredményeinket, az elvégzett teendőket és az elért célokat pedig sajátságos és akár egyedi kialakítású szimbólumokkal jelölhetjük.

Maga a rendszer éppen olyan flexibilis és kialakítható, mint amennyire te igényled. Szépítheted, rajzolhatsz bele, alkalmazhatsz különféle kreatív megoldásokat. De használhatsz csupán funkcionális jelöléseket is, ha nem a díszített napló vezetése a célod.

Ez a rendszer, mely két év alatt villámgyorsan meghódította a világot, most már számodra is elérhető, s egy ilyen pontozott jegyzetlapokkal te is azonnal elkezdheted!

Mit kell tudni a Filofax Notebook családról?

A Filofax a legnagyobb örömmel és büszkeséggel mutatja be új Notebook-ját, mely a legsokoldalúbban kihasználható, legflexibilisebb jegyzetfüzetek közé tartozik. Rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, melyek kizárólag a te kényelmedet szolgálják és minden bizonnyal már az első használatkor levesznek a lábadról. A felhasználói igények és szokások teljes körű figyelembevételével született meg ez az új generációs jegyzetfüzet, melyre a következő forradalmian új tulajdonságok jellemzők:

A 100 grammos papírból készült pótlapok tetszés szerint áthelyezhetőek és cserélhetőek. A Filofax Notebook elválasztólapokat és vonalzót is tartalmaz, mely könyvjelzőként használható. Vonalas, üres és négyzethálós jegyzetlapokkal használható. A jegyzetfüzet teljes mértékben kisimul, de a borító vissza is hajtható.

A további Filofax Notebook méretekhez és más jegyzetlapokhoz nézd át a Filofax Notebook kategóriát!

A csomag tartalma 32 db lap
Szín fehér
Naptárméret A5, L
Lapméret 148x210 mm
Típus Ponthálós jegyzetlap
Gyűrűtávolság 19-19-70-19-19 mm
Kollekció Notebook
Anyag Papír

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

A5 ponthálós jegyzetlap fehér | Filofax Notebook

A5 ponthálós jegyzetlap fehér | Filofax Notebook

32 db áthelyezhető, A5 méretű, ponthálós jegyzetlap Filofax Notebook jegyzetfüzethez.

Elnézést kérünk, ez a termék átmenetileg nem rendelhető, mert elfogyott.

Olvasd el a kapcsolódó bejegyzéseket a blogon!