Festés színezés írás rajzolás  69 terméket találtam.

Itt találhatsz mindent, amit festés színezés írás és rajzolást témában csak segítségedre lehet. Ceruzák, festékek, tollak, ecsetfilc, folyékony tinta, válassz az alábbi kategóriákból aszerint, milyen technikát részesítesz most épp előnybe!

Alapozás alapozók gesso

Bizonyos festési eljárások igénylik, hogy vízhatlan felületetet alakítsunk ki a festendő felületen. Ehhez használhatjuk az alapozófestékeket, pasztákat, más néven gesso-t. Például fa felületeken, Art Journal (művész)napló vagy Bible Journal (imanapló) oldalain is hasznos, ha elvégezzük ezt a lépést. Ezen a virtuális polcunkon pont ezeket a termékeket találod meg. A hosszabb termékleírásokat elolvasva megismerkedhetsz a használatukkal is.

Ecsetfilc Brush Pen

A festés érzetét nyújtó ecsetfilcekkel színezni és írni olyan, mintha valóban festenél egy olyan ecsettel, ami állandóan nedves és nem kell belemártani a festékbe! Minden színt megtalálhatsz kínálatunkban, ami csak eszedbe jut! Megvásárolhatod készletben vagy szín szerint, normál (0,5-2 mm) vagy XXL (0,5-6 mm) kivitelben. Mire jó az ecsetfilc? olvasd el blogbejegyzésünkben!

Ceruza, színes ceruza,...

Nagy divat lett a felnőtt színező, nagyszerű élmény elmerülni lapjainak kiszínezésében. Akár órákat is el lehet tölteni vele, s megadja számunkra azt az örömöt, amit gyermekként is átéltünk, azzal a különbséggel, hogy most már kevésbé megyünk ki a vonalból. Választékunkban kiváló minőségű, exkluzív színesceruza-készletek , akvarell ceruza és különleges ceruzák találhatók tradicionális és minőségi gyártóktól.

Toll zseléstoll lakkfilc

Naplót írsz, Bullet Journal-t vezetsz vagy alkotásaidra írsz és rajzolsz? Alkoholos, vízbázisú és zselés tollainkat örömmel ajánlom figyelmedbe! Nemcsak mixed-media technikához de scrapbook alkotásaid képaláírásának megírásához is tökéletesek!

Tus, tinta, likvid festék

A tus és tinta, azaz a likvid festék pöttyözéshez, fröcsköléshez kiváló, amikor a háttérre pont egy halvány vagy nem túl hangsúlyos árnyalat hiányzik. Íráshoz, kalligráfiához és mixed-media alkotásokon történő festéshez, akvarelltechnikához egyaránt használhatod ezeket a folyékony festékeket.

Pasztell,...

A pasztellkrétákat mixed-media technikával készített felületek színezésére, árnyalására, árnyékok és kontúrok kiemelésére, hangsúlyozására használhatod. Különleges és rusztikus felületet kölcsönöz alkotásaidnak.

Akvarellfesték,...

Vízfestékkel már az iskolában is festettünk. Kínálatunkban kiváló minőségű művészfestékeket találhatsz akvarelltechnikához, képeslapok festéséhez, bélyegzőlenyomatok színezéséhez.

oldalanként
105 Ft‎

Lila (60)  színű, ecset jellegű, hajlékony írócsúccsal ellátott filctoll, rostirón, rajzolásra, nagyobb felületek színezésére.

105 Ft‎

Ciklámen (63)  színű, ecset jellegű, hajlékony írócsúccsal ellátott filctoll, rostirón, rajzolásra, nagyobb felületek színezésére.

105 Ft‎

Piros (10) színű, ecset jellegű, hajlékony írócsúccsal ellátott filctoll, rostirón, rajzolásra, nagyobb felületek színezésére.

105 Ft‎

Vérnarancs (23) színű, ecset jellegű, hajlékony írócsúccsal ellátott filctoll, rostirón, rajzolásra, nagyobb felületek színezésére.

105 Ft‎

Rózsaszín (11) árnyalatú, ecset jellegű, hajlékony írócsúccsal ellátott filctoll, rostirón, rajzolásra, nagyobb felületek színezésére.

105 Ft‎

Narancs (27) színű, ecset jellegű, hajlékony írócsúccsal ellátott filctoll, rostirón, rajzolásra, nagyobb felületek színezésére.

105 Ft‎

Citromsárga (20) színű, ecset jellegű, hajlékony írócsúccsal ellátott filctoll, rostirón, rajzolásra, nagyobb felületek színezésére.

105 Ft‎

Sárga (24) színű, ecset jellegű, hajlékony írócsúccsal ellátott filctoll, rostirón, rajzolásra, nagyobb felületek színezésére.

2 485 Ft‎

Ecset jellegű, hajlékony írócsúccsal ellátott filctoll, rostirón, rajzolásra, nagyobb felületek színezésére. 24 féle élénk színben.

790 Ft‎

ICO Süni olajpasztell kréta készlet. Telített színek, kiváló színintenzitás. 12 db-os készlet.

665 Ft‎

Piros színű, Koh-i-noor márkájú tustinta 50 ml-es kiszerelésben.

665 Ft‎

Fekete színű, Koh-i-noor márkájú tustinta 50 ml-es kiszerelésben.

665 Ft‎

Kék színű, Koh-i-noor márkájú tustinta 50 ml-es kiszerelésben.

435 Ft‎

Barna színű, Koh-i-noor márkájú tustinta 20 g-os kiszerelésben.

435 Ft‎

Zöld színű, Koh-i-noor márkájú tustinta 20 g-os kiszerelésben.

435 Ft‎

Kék színű, Koh-i-noor márkájú tustinta 20 g-os kiszerelésben.

435 Ft‎

Piros színű, Koh-i-noor márkájú tustinta 20 g-os kiszerelésben.

435 Ft‎

Sárga színű, Koh-i-noor márkájú tustinta 20 g-os kiszerelésben.

435 Ft‎

Fehér színű, Koh-i-noor márkájú tustinta 20 g-os kiszerelésben.

435 Ft‎

Fekete színű, Koh-i-noor márkájú tustinta 20 g-os kiszerelésben.

2 865 Ft‎

Koh-i-noor márkájú tustinta 20 g-os kiszerelésben, 6 féle élénk színben, készletben: sárga, barna, piros, kék, zöld, fekete.

Megjelenítés 49 - 69 / 69