Nyomdázás  135 terméket találtam.

Ez a polc a gumibélyegző , szilikonnyomda és a szivárvány minden színében megtalálható bélyegzőpárnák kínálatát mutatja be! De ugyanitt találod a különféle eszközöket is, melyek segítik az alkotást, ha nyomdákat használsz. A nyomdázás felnőttként is ugyanolyan jó móka, mint amilyen az óvodában volt. Próbáld ki te is! Széles választékunkban biztosan megtalálod amit keresel!

Tintapárna...

De hogyan kerül a minta a papírra? Természetesen úgy, ha tintába mártod a bélyegződet, vagy betintázod a felületét. Válassz nyomdapárnáink közül! A szivárvány minden színében kínálunk bélyegzőpárnákat különféle bélyegzéstechnikákhoz.

Eszközök bélyegzéshez

Akrilblokk és bélyegzőtisztító folyadék azaz olyan termékek találhatók itt, ami megkönnyíti számodra a bélyegzőkkel és nyomdákkal való munkát.

Foam nyomda

Foam bélyegzőnek hívjuk a tömör dekorgumiból készített nyomdákat, melyek vagy nyéllel vagy öntapadóssá kialakítható felülettel kerülnek forgalomba. Kínálatunkban magyar nyelvű feliratokat is találsz. Tedd különlegessé a legközelebbi alkalmat és készíts az ajándék mellé egy képeslapot is, amelyre foam nyomda segítségével bélyegezted fel a jókívánságodat!

Szilikon nyomda

A szilikonból vagy fotópolimerből készült átlátszó bélyegzők a nyomdák legújabb generációja. Előnyük, hogy átlátszóságuknak köszönhetően sokkal pontosabban tudod pozícionálni, hogy  hová kerüljön majd a lenyomat, mint a fabélyegzőkkel. Rugalmas anyaguknak köszönhetően könnyedén leválaszthatók a többször használatos akrilblokkról, így tárolásuk is sokkal kisebb helyet igényel a fa nyéllel rendelkező társaikénál. Próbáld ki te is, és megtapasztalod majd a szilikon nyomda előnyeit!

Betűnyomda

Készíts csodaszép és elegáns feliratokat és számsorokat szilikon betűnyomda, foam betűnyomda vagy gumi betűbélyegző segítségével! Bélyegezd a betűket képeslap, scrapbook album, scrapbook oldal, mixed-media alkotás, határidőnapló, kreatív napló, Bible Journal vagy Bullet Journal lapjaira! Betűbélyegző segítségével lerövidítheted a díszítési időt, hiszen többé nem neked kell megrajzolnod a betűket. Ráadásul a feliratok mindig ugyanolyan tökéletesek lesznek, mert nyomdázod őket! Ebben a kategóriában találod a különféle mókás és elegáns formájú szám- és betűbélyegzőket. A készletek különálló betűket és számokat, néhány esetben külön ékezeteket tartalmaznak.

Háttér textúra nyomda

Készíts csodaszép és elegáns háttereket a textúra nyomdák segítségével! Bélyegezd a motívumot képeslap, scrapbook album, scrapbook oldal, mixed-media alkotás, határidőnapló, kreatív napló, Bible Journal vagy Bullet Journal oldalaira! A háttérbélyegzőknek köszönhetően lerövidítheted a díszítési időt, hiszen egycsapásra ki tudod alakítani a háttér mintáját. Ráadásul a kedvelt motívumok mindig ugyanolyan tökéletesek lesznek, mert nyomdázod őket! A szilikonbélyegzők átlátszóságának köszönhetően könnyen egymás mellé illesztheted a bélyegzőt többször is, így mérettől függetlenül bármely nagyságú felület hátterét mintázhatod.

Nyomda naptárdíszítéshez

Készíts látványos, elegáns vagy hasznos díszítéseket határidőnaplódba nyomdák segítségével! Bélyegezd a motívumokat határidőnapló, kreatív napló, Bullet Journal lapjaira! A nyomdák kiváló Bullet Journal díszítő kellékek! A bélyegzők segítségével lerövidítheted a díszítési időt, hiszen többé nem neked kell megrajzolnod azokat. Ráadásul a kedvelt motívumok mindig ugyanolyan tökéletesek lesznek, mert nyomdázod őket! Könnyen ismételheted a folyamatot napról-napra, hétről hétre. A feliratos bélyegzőkkel ráadásul saját naptárt is készíthetsz. A különféle stílusú hónap, nap neveket és számokat is tartalmazó bélyegzőkkel könnyű dolgod lesz. Egyedi feliratokat pedig betűnyomda használatával alakíthatsz ki. Válassz kínálatunkból! 

oldalanként
840 Ft‎

6,5x2,5 cm méretű Egy kis napfény feliratú foam nyomda

840 Ft‎

6,5x2 cm méretű Boldogok vagyunk feliratú foam nyomda

840 Ft‎

6,5x3 cm méretű A mi történetünk feliratú foam nyomda

990 Ft‎

3 cm átmérőjű Sok szeretettel feliratú körbélyegző, fogóval

990 Ft‎

3 cm átmérőjű Kicsi lányom feliratú körbélyegző, fogóval

990 Ft‎

3 cm átmérőjű Kicsi fiam feliratú körbélyegző, fogóval

990 Ft‎

3 cm átmérőjű Megérkeztem feliratú körbélyegző, fogóval

1 320 Ft‎

Arany színű pigment bélyegzőtinta párna7,2x4,2 cm 

1 320 Ft‎

Ezüst színű pigment bélyegzőtinta párna7,2x4,2 cm 

1 320 Ft‎

Fűzöld színű pigment bélyegzőtinta párna7,2x4,2 cm 

1 320 Ft‎

Középkék színű pigment bélyegzőtinta párna7,2x4,2 cm 

1 320 Ft‎

Piros színű pigment bélyegzőtinta párna7,2x4,2 cm 

990 Ft‎

3 cm átmérőjű Hello Tél feliratú körbélyegző, fogóval

990 Ft‎

3 cm átmérőjű Édes otthon feliratú körbélyegző, fogóval

990 Ft‎

3 cm átmérőjű Szép napot feliratú körbélyegző, fogóval

990 Ft‎

3 cm átmérőjű Hello Tavasz feliratú körbélyegző, fogóval

990 Ft‎

3 cm átmérőjű Mama feliratú körbélyegző, fogóval

990 Ft‎

3 cm átmérőjű Boldog nőnapot feliratú körbélyegző, fogóval

990 Ft‎

3 cm átmérőjű Itt a farsang feliratú körbélyegző, fogóval

990 Ft‎

3 cm átmérőjű Levendula feliratú körbélyegző, fogóval

990 Ft‎

3 cm átmérőjű Hello Ősz feliratú körbélyegző, fogóval

990 Ft‎

3 cm átmérőjű Horgony mintázatú körbélyegző, fogóval

990 Ft‎

3 cm átmérőjű Hajókormány mintázatú körbélyegző, fogóval

990 Ft‎

3 cm átmérőjű Hello Summer feliratú körbélyegző, fogóval

Megjelenítés 97 - 120 / 135