Eszköz | Szerszám  153 terméket találtam.

Ezek a profi eszközök és szerszámok akkor válnak nélkülözhetetlen segítőtárssá, amikor már nem csak szemlélő vagy, hanem annyira beleszerettél egy papírtechnikába, hogy állandóan alkotni akarsz. Ha tehát már "nagyüzemben" gyártod a scrapbookoldalakat, albumokat, képeslapokat vagy a határidőnaplód díszítésével foglalkozol, itt feltétlenül nézz körül és szerezz be olyan eszközöket, amelyek megkönnyítik számodra az alkotást! Válassz profi eszközöket scrapbookozáshoz a Scrapbook Webáruház kínálatából!

Alapeszközök

Itt található jónéhány olyan fontos alapeszköz amelyet leggyakrabban fogsz használni vagy idővel hasznossá válhatnak számodra, ha beleveted magad az albumkészítés csodálatos világába és szenvedélyeddé válik a scrapbooktechnika.

Bordázó tábla...

Ha szeretnél szép, szabályos hajtásvonalakat és szükséged van egy nagyszerű eszközre, ami megkönnyíti számodra a pontos hajtogatást, akkor nézz szét ezen a polcon! Itt biztosan megtalálod, amit szeretnél.

Olló, mintavágó olló

Ugye nem kell részletezni miért fontos a scrapbooktechnikához az olló? Vágd profi ollóval a papírt, a fotót, a szalagot, amivel díszíted a szépséges albumot! Ezen a polcon találod az egyenes és mintázott vágások kialakításához legalkalmasabb eszközöket, az ollókat.

Különleges eszközök...

Ebben a kategóriába olyan különleges és hasznos eszközöket gyűjtöttem össze, amelyek nem feltétlenül alapeszközöknek számítanak, de nagyon jó, ha vannak. Megkönnyítik az albumkészítés és a scrapbooktechnikával készült más csodálatos ajándéktárgyak készítését.

Lyukasztó...

Mintalyukasztó | Kalauzlyukasztó | Domborító lyukasztó | Bordűrlyukasztó | Szegecselő szerszám - ha ezekre a fajta eszközökre van szükséged, itt keresd őket!

Sizzix vágógép

A Sizzix vágógép egy hobbi stancológép, amivel gyorsan és tökéletesen tudsz kivágni a hozzátartozó vágókések segítségével csodálatos formákat. Ezzel a kiváló minőségű eszközzel nemcsak papírt vagy kartont, hanem textíliát, farmeranyagot, dekorgumit és még számos kreatív alapanyagot vághatsz formára. Ismerkedj meg a használatával és előnyeivel, tekintsd meg a részletes termékleírásokat és válaszd ki a neked legmegfelelőbb változatát! A Sizzix vágógéphez használható további vágókéseket egy másik polcon a Vágókés, domborítólap kategóriában találod!

Vágókés domborítólap

Sizzix vágógéphez (és hasonló rendszerrel működő házi stancoló- és domborítógéphez) használható vágókés, vágósablon, domborítólap, domborító mappa

Vágógép, körvágó

Ha eleged van abból, hogy ceruzavonal mentén próbálod a papírokat ollóval egyenesen vágni és sosem sikerül elég szépen, használj vágógépet az egyenes vágásokra. Gyors, pontos és megkönnyíti a munkádat. Az asztali vágógép és körvágógép a legjobb segítség a gyakran alkotók számára. Ebben a kategóriában ezenkívül találhatsz különféle olyan varázseszközöket, amivel zászlófüzért, betűket, számokat és más klassz dolgokat vághatsz ki profi módon! Nézd végig!

oldalanként
12 890 Ft‎

Könnyen kezelhető betűvágó tábla 3,8x6,4 cm (1.5"x2.5") nagyságú betűk kivágásához. Képekkel illusztrált tájékoztatófüzettel és mobilalkalmazással.Nézd meg a részletes leírást és a kapcsolódó videót!

4 530 Ft‎

45x30 cm méretű, önforradó vágóalátét, zöld színbenCentiméteres beosztással. 3 mm vastag

2 790 Ft‎

30x22 cm méretű, önforradó vágóalátét, zöld színbenCentiméteres beosztással. 3 mm vastag

2 450 Ft‎

14 cm hosszú falcolókés hajtogatáshoz, bordázáshoz

2 390 Ft‎

15 cm hosszú laposfogó

570 Ft‎

4 db arany színű fémsarok scrapbookalbumhoz 14x14 mm

570 Ft‎

4 db ezüst színű fémsarok scrapbookalbumhoz14x14 mm

860 Ft‎

4 db "arany" színű fémsarok scrapbookalbumhoz21x21 mm

860 Ft‎

4 db ezüst színű fémsarok scrapbookalbumhoz21x21 mm

3 110 Ft‎

2 db 15,56x10,48 cm méretű Sizzix domborító mappaNyilakat és írógépbillentyűket idéző motívumokat domborító lap Sizzix vágógéphez. Olvasd el a használati tippeket a leírásban!

5 890 Ft‎

3 db motívumot tartalmazó Sizzix vágókésOromzat formák Sizzix vágógéphez. Olvasd el a használati tippeket a leírásban!

1 470 Ft‎

1,5 mm átmérőjű kört lyukasztó kalauz lyukasztó.Ezzel az eszközzel a lyuk szélének távolsága a lap szélétől akár 21 mm-re is kerülhet.Mérete: 12 cm

1 470 Ft‎

3 mm átmérőjű kört lyukasztó kalauz lyukasztó.Ezzel az eszközzel a lyuk szélének távolsága a lap szélétől akár 21 mm-re is kerülhet.Mérete: 12 cm

1 470 Ft‎

4 mm átmérőjű kört lyukasztó kalauz lyukasztó.Ezzel az eszközzel a lyuk szélének távolsága a lap szélétől akár 21 mm-re is kerülhet.Mérete: 12 cm

1 470 Ft‎

6 mm átmérőjű kört lyukasztó kalauz lyukasztó.Ezzel az eszközzel a lyuk szélének távolsága a lap szélétől akár 21 mm-re is kerülhet.Mérete: 12 cm

3 130 Ft‎

11 cm nagyságú, acél olló a precíz vágásokhoz

15 710 Ft‎

Vágj és hajtogass könnyen ezzel az eszközzel! Vágógéppel kiegészített bordázótábla a We'r Memory Keepers terméke.

17 350 Ft‎

Készíts egyedi papír képkereteket ezzel a könnyen kezelhető eszközzel!

20 050 Ft‎

Könnyen kezelhető betűvágó tábla 7,6x12,7 cm (3"x5") nagyságú betűk kivágásához. Képekkel illusztrált tájékoztatófüzettel és mobilalkalmazással.Nézd meg a részletes leírást és a kapcsolódó videót!

12 060 Ft‎

Készíts egyedi saját borítékokat ezzel a könnyen kezelhető eszközzel!

13 280 Ft‎

Készíts csodálatos ajándékdobozokat ezzel a könnyen kezelhető eszközzel!

13 280 Ft‎

Készíts csodálatos ajándéktasakokat a könnyen kezelhető eszközzel!

12 760 Ft‎

Készíts csodálatos cukordobozokat ezzel a könnyen kezelhető eszközzel!

13 280 Ft‎

Készíts elegáns párnadobozokat ezzel a könnyen kezelhető eszközzel!

Megjelenítés 121 - 144 / 153