Notebook betétlap  33 terméket találtam.

Egyedi beltartalmat szeretnél? Jó helyen jársz. A Filofax Notebook spirálozott, de áthelyezhető, bővíthető lapos kialakítású jegyzetfüzethez itt találod a különféle betétlapokat: jegyzetlap, tennivalólista, pénzügyi tervező, születésnap és évforduló tervező, menütervező, projekt/céltervező, fitnesz tervező. Használd a szűrőt és szűkítsd a keresést méret szerint és válogass köztük. Alakíts ki egyedi tartalmat igényeid szerint Filofax Notebook jegyzetfüzetedben Filofax márkájú termékekkel. Egy dologra viszont ügyelj: ezek a kiegészítők különleges lyukasztásúak. Épp ezért, csak Filofax Notebookhoz tudod használni őket. A spirál ugyanis nem kompatibilis a Filofax határidőnaplók lyukasztásával és azok sem a Notebookéval. Ha pedig kreatív kiegészítőket keresel, nézz szét a Notebook dekoráció kategóriában is! 

oldalanként
1 560 Ft‎

32 db áthelyezhető, Pocket méretű, fehér ponthálós jegyzetlap Filofax Notebook áthelyezhető lapos jegyzetfüzethez.

1 990 Ft‎

32 db áthelyezhető, A5 méretű, ponthálós jegyzetlap Filofax Notebook jegyzetfüzethez. Elnézést kérünk, ez a termék átmenetileg nem rendelhető, mert elfogyott.

4 590 Ft‎

56 db Smart méretű vegyes jegyzetlap Filofax Notebook áthelyezhető lapos jegyzetfüzethez.Üres, vízszintesen vonalas és függőlegesen vonalas jegyzetlapok.

1 560 Ft‎

32 db áthelyezhető, Pocket (S) méretű, üres jegyzetlap Filofax Notebeook áthelyezhető lapos jegyzetfüzethez.

1 560 Ft‎

Áthelyezhető 32 db Pocket (S) méretű, fehér színű, vonalas jegyzetlap Filofax Notebeook áthelyezhető lapos jegyzetfüzethez.

1 560 Ft‎

Áthelyezhető 32 db pocket méretű, négyzethálós jegyzetlap Filofax Notebook áthelyezhető lapos jegyzetfüzethez.

1 990 Ft‎

32 db áthelyezhető A5 méretű, üres jegyzetlap Filofax Notebeook áthelyezhető lapos jegyzetfüzethez. Sajnos ez a termékünk átmenetileg nem elérhető. Helyettesítő termékként a vonalas verziót ajánljuk, melyet itt érhetsz el. 

1 990 Ft‎

32 db áthelyezhető, A5 méretű, fehér vonalas jegyzetlap Filofax Notebeook áthelyezhető lapos jegyzetfüzethez.

1 990 Ft‎

32 db áthelyezhető, A5 méretű, négyzethálós jegyzetlap Filofax Notebook jegyzetfüzethez.

Megjelenítés 25 - 33 / 33