Scrapbook papír  455 terméket találtam.

Böngéssz a különféle stílusú scrapbookpapírok között és készíts csodálatos scrapbookoldalakat, albumokat! Dobd fel a határidőnaplódat és készíts egyedi elválasztólapokat vagy ragaszd be a Bullet Journal füzetedbe a motiváló idézeteket! Használd őket képeslapkészítéshez vagy ünnepi dekorációhoz. A Scrapbook Webáruházban darabra is megvásárolhatod a papírokat, de teljes papírkészletek vagy papírtömbök is rendelkezésedre állnak - segítségükkel a következő projektet már könnyen és lazán elkészítheted. Választhatsz a különféle papírok közül téma vagy szín szerint, akár esküvőre, gyermekszületésre, nyaralás vagy utazós témához keresel hozzávalókat! A 12" (30,5x30,5 cm) nagyságú papírokon kívül kisebb méretű papírokat is találsz. Egyszínű kartonokat keresel? Minden mintás papírhoz ajánlunk ahhoz illő egyszínű alapkartonokat is, de ki is választhatod a Scrapbook karton kategóriából!

Scrapbook papírkészlet

Scrapbook papírkészlet a neve a dizájnerek által kollekcióban tervezett papírválogatásnak, amelyek minden eleme passzol a készlet többi eleméhez. Támaszkodj a profi tervezők ízlésére és készíts a színben és hangulatukban egymáshoz tökéletesen illeszkedő scrapbookpapírok felhasználásával profi scrapbookoldalakat - gyönyörű és látványos scrapbookalbumokat. Már csak néhány egyszínű alapkartonra és díszítőelemekre lesz szükséged az alkotócsomag mellé és máris hozzáfoghatsz az alkotáshoz! A scrapbook alkotócsomagokhoz minden esetben segítünk alapkartont is választani, kattints minden csomagnál az Ehhez ajánlom fülre!

12" 30,5x30,5 cm

12" 30,5x30,5 cm méretű scrapbookpapírt keresel legközelebbi alkotásodhoz? Válassz ebből a kategóriából! Leválogattuk neked a webáruházban kapható papírokat méret szerint, hogy megkönnyítsük a választásodat.

A4 21x29,7 cm

A4 21x29,7 cm méretű scrapbookpapírt keresel legközelebbi alkotásodhoz? Válassz ebből a kategóriából! Leválogattuk neked a webáruházban kapható papírokat méret szerint, hogy megkönnyítsük a választásodat.

6x8" 15,2x20,3 cm

6x8" 15,2x20,3 cm méretű scrapbookpapírt keresel legközelebbi alkotásodhoz? Válassz ebből a kategóriából! Leválogattuk neked a webáruházban kapható papírokat méret szerint, hogy megkönnyítsük a választásodat.

A5 14,8x21 cm

A5 14,8x21 cm méretű scrapbookpapírt keresel legközelebbi alkotásodhoz? Válassz ebből a kategóriából! Leválogattuk neked a webáruházban kapható papírokat méret szerint, hogy megkönnyítsük a választásodat.

20x20 cm

20x20 cm méretű scrapbookpapírt keresel legközelebbi alkotásodhoz? Válassz ebből a kategóriából! Leválogattuk neked a webáruházban kapható papírokat méret szerint, hogy megkönnyítsük a választásodat.

6" 15,2x15,2 cm

6" 15,2x15,2 cm méretű scrapbookpapírt keresel legközelebbi alkotásodhoz? Válassz ebből a kategóriából! Leválogattuk neked a webáruházban kapható papírokat méret szerint, hogy megkönnyítsük a választásodat.

A6 10,5x14,8 cm

A6 10,5x14,8 cm méretű scrapbookpapírt keresel legközelebbi alkotásodhoz? Válassz ebből a kategóriából! Leválogattuk neked a webáruházban kapható papírokat méret szerint, hogy megkönnyítsük a választásodat.

Határidőnapló díszítéshez

Itt találod azokat a scrapbookpapírokat, amelyeket határidőnapló díszítéshez is ajánlok. Méretük miatt ezekből a scrapbookpapírokból könnyedén egyedi elválasztólapokat készíthetsz gyűrűs határidőnaplódba, Filofax és Saturnus kalendáriumodba. Feldobhatod egy-egy fontos hetedet - vagy épp a Bullet Journal füzetedet is díszítheted vele. Varázsold újjá, tedd egyedivé, használd örömmel! Légy kreatív és egyben hatékony a mindennapokban!

First Spring

Frillit First Spring papírkészlete egy grafikus stílusú, nőies motívumokkal és színekkel, finom érzékkel összeállított kollekció, kiválóan használható scrapbookalbumokhoz és scrapbookoldalakhoz egyaránt. A papírok 170g/m2 súlyúak, különlegességük, hogy texturált felületűek. Jó tartású, vastag scrapbookpapírnak számítanak, így minialbum önálló oldalaként is jól használhatóak.

Színei és motívumai miatt ezt a papírkészletet a tavaszi témájú scrapbookalkotásokhoz, vászonképek készítéséhez éppúgy ajánlom, mint anyák napjára készülő ajándékalbumokhoz, bámilyen témájú ajándék képeslaphoz vagy ajándékkísérőhöz, de akár csúcs szuper lakásdíszeketzászlófüzértparti díszeket és süteménycsomagolásokat is készíthetsz a felhasználásukkal.

Sweet Garden

Frillit design Sweet Garden papírkészlete egy grafikus stílusú, vidám és kedves motívumokkal, pasztell színekkel, finom érzékkel összeállított kollekció. Kiválóan használható scrapbookalbumokhoz és scrapbookoldalakhoz egyaránt. A papírok 170g/m2 súlyúak, különlegességük, hogy texturált felületűek. Jó tartású, vastag scrapbookpapírnak számítanak, így minialbum önálló oldalaként is jól használhatóak.

Színei és motívumai miatt ezt a papírkészletet a tavaszi és nyári, kertészkedős és természetközeli témájú scrapbookalkotásokhoz, vászonképek készítéséhez éppúgy ajánlom, mint az óvodáskort feldolgozó vagy pedagógus napra készülő ajándékalbumokhoz, bámilyen témájú ajándék képeslaphoz vagy ajándékkísérőhöz, de akár csúcs szuper lakásdíszeketzászlófüzértparti díszeket és süteménycsomagolásokat is készíthetsz a felhasználásukkal.

Glitter

Ezek azok a papírok, ami első látásra nagyon furcsán hatnak. Miért is használna fel az ember háttérként csillámos felületet? De, hadd nyugtassalak meg, ezt a papír elsősorban díszítőcsíkokhoz használjuk. Rétegzésnél pedig, az egyedi textúrájával különleges részletként hat a papírból készült alkotásokon. Nem utolsó sorban az ezekből a papírokból kivágott, lyukasztott, vágógéppel készített formák nagyszerűen feldobják az összképet. Ezt figyelembe véve, egy ilyen papír több évig is elég lehet. Már csak az a kérdés hányféle színből legyen otthon? Nagyszerűen variálhatók a színben hozzájuk illő texturált felületű Alapkartonokkal és az aprómintás, homogén típusú scrapbookpapírokkal, a Glitter Dots kollekció elemeivel, valamint a natúrszínű, Kraft kartonokkal.

Double Dot

Scrapbookpapír alapkollekciódat egész nyugodtan alapozhatod a Bo Bunny Double Dot papírkészletére. 32 gyönyörű árnyalatú scrapbookpapír, egyik oldalán egyszínű, másik oldalán apró tűpettyes, az adott színárnyalat világos árnyalatában. Kiválóan kombinálhatod őket egymással, de az egyszínű alapkartonokkal is tökéletes összhangot alkotnak. Albumkészítéshez keresel alappapírokat, vagy legújabb oldaladhoz egyszínű vagy homogén mintázatú háttérpapírt? Válassz közülük! Nincs olyan árnyalat amit ne találnál meg itt.

Helló tenger

ScrapUp Helló tenger kollekciója egy tengerparti motívumban gazdag, nyaralás, vízpart témájában is felhasználható, finom érzékkel összeállított scrapbook kollekció. Kiválóan használható scrapbookalbumokhoz és scrapbookoldalakhoz egyaránt. Színei és motívumai miatt ezt a papírkészletet nyári, nyaralós témájú scrapbookalkotásokhoz, vászonképek készítéséhez éppúgy ajánlom, mint tengerparti, Balaton-parti képeinket gyűjtő minialbumokhoz és ajándékalbumokhoz, ajándék képeslaphoz vagy ajándékkísérőhöz, de akár csúcs szuper lakásdíszeketzászlófüzértparti díszeket és süteménycsomagolásokat is készíthetsz a felhasználásukkal.

oldalanként
460 Ft‎

1 db 12" 30,5x30,5 cm, 250 g/m2, vastag egyoldalas scrapbookpapír a ScrapUp Szikrázó nyár kollekciójából.Egyik oldalán fehér alapon rajzolt virágmintával, másik oldalán fehér színű papír.

5 190 Ft‎

A kis herceg, mindenki által ismert és kedvelt mesében előforduló kedves szereplők képeit és hangulati elemeit tartalmazó papírtömb. Mérete: 12 x 12", azaz 30,5 x 30,5 cm.A csomag kétoldalas papírokat tartalmaz, összesen 23 minta plusz a csomag borítólapjának hátoldalán szereplő 5 db kártya.

5 190 Ft‎

Könnyed, francia utcákat és életérzést bemutató papírtömb. Mérete: 12 x 12", azaz 30,5 x 30,5 cm. A papírok vastagsága 190 g/m2.A csomag kétoldalas papírokat tartalmaz, összesen 23 minta plusz a csomag borítólapjának hátoldalán szereplő 5 db kártya.

3 590 Ft‎

Aesopius ókori görög mesében szereplő elemeket tartalmazó papírtömb. Mérete: 8 x 8", azaz 20,3 x 20,3 cm. A papírok vastagsága 190 g/m2.A csomag kétoldalas papírokat tartalmaz, összesen 23 minta plusz a csomag borítólapjának hátoldalán szereplő 3 db kártya.

3 890 Ft‎

Abraham Booth The Reign of Grace címűműve által ihletett papírtömb.  Mérete: 8 x 8", azaz 20,53 x 20,3 cm. A papírok vastagsága 190 g/m2.A csomag kétoldalas papírokat tartalmaz, összesen 23 minta plusz a csomag borítólapjának hátoldalán szereplő 3 db kártya.

5 490 Ft‎

Abraham Booth The Reign of Grace című műve által ihletett papírtömb. Mérete: 12 x 12", azaz 30,5 x 30,5 cm. A papírok vastagsága 190 g/m2.A csomag kétoldalas papírokat tartalmaz, összesen 23 minta plusz a csomag borítólapjának hátoldalán szereplő 5 db kártya.

3 890 Ft‎

Retro hangulatú, téli Londont idéző papírtömb. Mérete: 8 x 8", azaz 20,53 x 20,3 cm. A papírok vastagsága 190 g/m2.A csomag kétoldalas papírokat tartalmaz, összesen 23 minta plusz a csomag borítólapjának hátoldalán szereplő 3 db kártya, plusz egy különleges tapintású papír.

5 490 Ft‎

Retro hangulatú, téli Londont idéző papírtömb. Mérete: 12 x 12", azaz 30,5 x 30,5 cm. A papírok vastagsága 190 g/m2.A csomag kétoldalas papírokat tartalmaz, összesen 23 minta plusz a csomag borítólapjának hátoldalán szereplő 5 db kártya, plusz egy különleges tapintású papír.

1 460 Ft‎

Tavaszi programokhoz és kirándulásokhoz köthető motívumok papírból 44 db előre kivágott pausz díszítőelem 3-6 cm

455 Ft‎

1 db 12" 30,5x30,5 cm, 250 g/m2, vastag egyoldalas scrapbookpapír a ScrapUp Bolondos tavasz kollekciójából.Egyik oldalán fehér alapon 15 db különböző méretű, színes rajzolt képkeretek, másik oldalán fehér színű papír.

455 Ft‎

1 db 12" 30,5x30,5 cm, 250 g/m2, vastag egyoldalas scrapbookpapír a ScrapUp Bolondos tavasz kollekciójából.Egyik oldalán mályva és lila színű, festett hatású csíkozással, másik oldalán fehér színű papír.

455 Ft‎

1 db 12" 30,5x30,5 cm, 250 g/m2, vastag egyoldalas scrapbookpapír a ScrapUp Bolondos tavasz kollekciójából.Egyik oldalán fehér, szürke geometrikus mintával, másik oldalán fehér színű papír.

455 Ft‎

1 db 12" 30,5x30,5 cm, 250 g/m2, vastag egyoldalas scrapbookpapír a ScrapUp Bolondos tavasz kollekciójából.Egyik oldalán fehér alapon napsárga színű, rajzolt kötött mintával, másik oldalán fehér színű papír.

455 Ft‎

1 db 12" 30,5x30,5 cm, 250 g/m2, vastag egyoldalas scrapbookpapír a ScrapUp Bolondos tavasz kollekciójából.Egyik oldalán farmermintás, másik oldalán fehér színű papír.

455 Ft‎

1 db 12" 30,5x30,5 cm, 250 g/m2, vastag egyoldalas scrapbookpapír a ScrapUp Bolondos tavasz kollekciójából.Egyik oldalán fehér alapon vízfestékhatású, színes festékfoltokkal, másik oldalán fehér színű papír.

455 Ft‎

1 db 12" 30,5x30,5 cm, 250 g/m2, vastag egyoldalas scrapbookpapír a ScrapUp Bolondos tavasz kollekciójából.Egyik oldalán fehér alapon rajzolt leveles ágas mintákkal, másik oldalán fehér színű papír.

455 Ft‎

1 db 12" 30,5x30,5 cm, 250 g/m2, vastag egyoldalas scrapbookpapír a ScrapUp Bolondos tavasz kollekciójából.Egyik oldalán lazacszínű akvarellhatású festett bordűrmintával, másik oldalán fehér színű papír.

455 Ft‎

1 db 12" 30,5x30,5 cm, 250 g/m2, vastag egyoldalas scrapbookpapír a ScrapUp Bolondos tavasz kollekciójából.Egyik oldalán fehér alapon farmerszínű pettyes mintával, másik oldalán fehér színű papír.

455 Ft‎

1 db 12" 30,5x30,5 cm, 250 g/m2, vastag egyoldalas scrapbookpapír a ScrapUp Bolondos tavasz kollekciójából.Egyik oldalán türkiz színű akvarellhatású, festett mintával, másik oldalán fehér színű papír.

1 990 Ft‎

6 db 30,5 x 30,5 cm-es (12"), mindkét oldalán mintás, kiváló minőségű scrapbookpapír neutrális mintákkal és színvilággal. A papír 250 g/m2 vastagságú, a Craft O'Clock termékcsalád tagja.

3 190 Ft‎

24 db 20,3 x 20,3 cm-es (8x8"), mindkét oldalán mintás, kiváló minőségű scrapbookpapír, vintage stílusú, égkék színvilágú virágmotívumokkal. A papír 190 g/m2 vastagságú, a Craft O'Clock termékcsalád tagja.

2 490 Ft‎

6 db 30,5 x 30,5 cm-es (12"), mindkét oldalán mintás, kiváló minőségű scrapbookpapír, a csendes elvonulás helyeit jelképező képekkel. A papír 250 g/m2 vastagságú, a Craft O'Clock termékcsalád tagja.

2 990 Ft‎

24 db 20,3 x 20,3 cm-es (8x8"), mindkét oldalán mintás, kiváló minőségű scrapbookpapír, a csendes elvonulás helyeit jelképező képekkel. A papír 190 g/m2 vastagságú, a Craft O'Clock termékcsalád tagja.Ez a scrapbookpapír átmenetileg nem kapható. 

2 990 Ft‎

24 db 20,3 x 20,3 cm-es (8x8"), mindkét oldalán mintás, a szürke többféle árnyalatát felsorakoztató scrapbookpapír,  könnyed virágmintákkal. 190 g/m2 vastagságú.

Megjelenítés 169 - 192 / 455