Scrapbook papír  445 terméket találtam.

Böngéssz a különféle stílusú scrapbookpapírok között és készíts csodálatos scrapbookoldalakat, albumokat! Dobd fel a határidőnaplódat és készíts egyedi elválasztólapokat vagy ragaszd be a Bullet Journal füzetedbe a motiváló idézeteket! Használd őket képeslapkészítéshez vagy ünnepi dekorációhoz. A Scrapbook Webáruházban darabra is megvásárolhatod a papírokat, de teljes papírkészletek vagy papírtömbök is rendelkezésedre állnak - segítségükkel a következő projektet már könnyen és lazán elkészítheted. Választhatsz a különféle papírok közül téma vagy szín szerint, akár esküvőre, gyermekszületésre, nyaralás vagy utazós témához keresel hozzávalókat! A 12" (30,5x30,5 cm) nagyságú papírokon kívül kisebb méretű papírokat is találsz. Egyszínű kartonokat keresel? Minden mintás papírhoz ajánlunk ahhoz illő egyszínű alapkartonokat is, de ki is választhatod a Scrapbook karton kategóriából!

Scrapbook papírkészlet

Scrapbook papírkészlet a neve a dizájnerek által kollekcióban tervezett papírválogatásnak, amelyek minden eleme passzol a készlet többi eleméhez. Támaszkodj a profi tervezők ízlésére és készíts a színben és hangulatukban egymáshoz tökéletesen illeszkedő scrapbookpapírok felhasználásával profi scrapbookoldalakat - gyönyörű és látványos scrapbookalbumokat. Már csak néhány egyszínű alapkartonra és díszítőelemekre lesz szükséged az alkotócsomag mellé és máris hozzáfoghatsz az alkotáshoz! A scrapbook alkotócsomagokhoz minden esetben segítünk alapkartont is választani, kattints minden csomagnál az Ehhez ajánlom fülre!

12" 30,5x30,5 cm

12" 30,5x30,5 cm méretű scrapbookpapírt keresel legközelebbi alkotásodhoz? Válassz ebből a kategóriából! Leválogattuk neked a webáruházban kapható papírokat méret szerint, hogy megkönnyítsük a választásodat.

A4 21x29,7 cm

A4 21x29,7 cm méretű scrapbookpapírt keresel legközelebbi alkotásodhoz? Válassz ebből a kategóriából! Leválogattuk neked a webáruházban kapható papírokat méret szerint, hogy megkönnyítsük a választásodat.

6x8" 15,2x20,3 cm

6x8" 15,2x20,3 cm méretű scrapbookpapírt keresel legközelebbi alkotásodhoz? Válassz ebből a kategóriából! Leválogattuk neked a webáruházban kapható papírokat méret szerint, hogy megkönnyítsük a választásodat.

A5 14,8x21 cm

A5 14,8x21 cm méretű scrapbookpapírt keresel legközelebbi alkotásodhoz? Válassz ebből a kategóriából! Leválogattuk neked a webáruházban kapható papírokat méret szerint, hogy megkönnyítsük a választásodat.

20x20 cm

20x20 cm méretű scrapbookpapírt keresel legközelebbi alkotásodhoz? Válassz ebből a kategóriából! Leválogattuk neked a webáruházban kapható papírokat méret szerint, hogy megkönnyítsük a választásodat.

6" 15,2x15,2 cm

6" 15,2x15,2 cm méretű scrapbookpapírt keresel legközelebbi alkotásodhoz? Válassz ebből a kategóriából! Leválogattuk neked a webáruházban kapható papírokat méret szerint, hogy megkönnyítsük a választásodat.

A6 10,5x14,8 cm

A6 10,5x14,8 cm méretű scrapbookpapírt keresel legközelebbi alkotásodhoz? Válassz ebből a kategóriából! Leválogattuk neked a webáruházban kapható papírokat méret szerint, hogy megkönnyítsük a választásodat.

Határidőnapló díszítéshez

Itt találod azokat a scrapbookpapírokat, amelyeket határidőnapló díszítéshez is ajánlok. Méretük miatt ezekből a scrapbookpapírokból könnyedén egyedi elválasztólapokat készíthetsz gyűrűs határidőnaplódba, Filofax és Saturnus kalendáriumodba. Feldobhatod egy-egy fontos hetedet - vagy épp a Bullet Journal füzetedet is díszítheted vele. Varázsold újjá, tedd egyedivé, használd örömmel! Légy kreatív és egyben hatékony a mindennapokban!

First Spring

Frillit First Spring papírkészlete egy grafikus stílusú, nőies motívumokkal és színekkel, finom érzékkel összeállított kollekció, kiválóan használható scrapbookalbumokhoz és scrapbookoldalakhoz egyaránt. A papírok 170g/m2 súlyúak, különlegességük, hogy texturált felületűek. Jó tartású, vastag scrapbookpapírnak számítanak, így minialbum önálló oldalaként is jól használhatóak.

Színei és motívumai miatt ezt a papírkészletet a tavaszi témájú scrapbookalkotásokhoz, vászonképek készítéséhez éppúgy ajánlom, mint anyák napjára készülő ajándékalbumokhoz, bámilyen témájú ajándék képeslaphoz vagy ajándékkísérőhöz, de akár csúcs szuper lakásdíszeketzászlófüzértparti díszeket és süteménycsomagolásokat is készíthetsz a felhasználásukkal.

Sweet Garden

Frillit design Sweet Garden papírkészlete egy grafikus stílusú, vidám és kedves motívumokkal, pasztell színekkel, finom érzékkel összeállított kollekció. Kiválóan használható scrapbookalbumokhoz és scrapbookoldalakhoz egyaránt. A papírok 170g/m2 súlyúak, különlegességük, hogy texturált felületűek. Jó tartású, vastag scrapbookpapírnak számítanak, így minialbum önálló oldalaként is jól használhatóak.

Színei és motívumai miatt ezt a papírkészletet a tavaszi és nyári, kertészkedős és természetközeli témájú scrapbookalkotásokhoz, vászonképek készítéséhez éppúgy ajánlom, mint az óvodáskort feldolgozó vagy pedagógus napra készülő ajándékalbumokhoz, bámilyen témájú ajándék képeslaphoz vagy ajándékkísérőhöz, de akár csúcs szuper lakásdíszeketzászlófüzértparti díszeket és süteménycsomagolásokat is készíthetsz a felhasználásukkal.

Glitter

Ezek azok a papírok, ami első látásra nagyon furcsán hatnak. Miért is használna fel az ember háttérként csillámos felületet? De, hadd nyugtassalak meg, ezt a papír elsősorban díszítőcsíkokhoz használjuk. Rétegzésnél pedig, az egyedi textúrájával különleges részletként hat a papírból készült alkotásokon. Nem utolsó sorban az ezekből a papírokból kivágott, lyukasztott, vágógéppel készített formák nagyszerűen feldobják az összképet. Ezt figyelembe véve, egy ilyen papír több évig is elég lehet. Már csak az a kérdés hányféle színből legyen otthon? Nagyszerűen variálhatók a színben hozzájuk illő texturált felületű Alapkartonokkal és az aprómintás, homogén típusú scrapbookpapírokkal, a Glitter Dots kollekció elemeivel, valamint a natúrszínű, Kraft kartonokkal.

Double Dot

Scrapbookpapír alapkollekciódat egész nyugodtan alapozhatod a Bo Bunny Double Dot papírkészletére. 32 gyönyörű árnyalatú scrapbookpapír, egyik oldalán egyszínű, másik oldalán apró tűpettyes, az adott színárnyalat világos árnyalatában. Kiválóan kombinálhatod őket egymással, de az egyszínű alapkartonokkal is tökéletes összhangot alkotnak. Albumkészítéshez keresel alappapírokat, vagy legújabb oldaladhoz egyszínű vagy homogén mintázatú háttérpapírt? Válassz közülük! Nincs olyan árnyalat amit ne találnál meg itt.

Helló tenger

ScrapUp Helló tenger kollekciója egy tengerparti motívumban gazdag, nyaralás, vízpart témájában is felhasználható, finom érzékkel összeállított scrapbook kollekció. Kiválóan használható scrapbookalbumokhoz és scrapbookoldalakhoz egyaránt. Színei és motívumai miatt ezt a papírkészletet nyári, nyaralós témájú scrapbookalkotásokhoz, vászonképek készítéséhez éppúgy ajánlom, mint tengerparti, Balaton-parti képeinket gyűjtő minialbumokhoz és ajándékalbumokhoz, ajándék képeslaphoz vagy ajándékkísérőhöz, de akár csúcs szuper lakásdíszeketzászlófüzértparti díszeket és süteménycsomagolásokat is készíthetsz a felhasználásukkal.

oldalanként
450 Ft‎

A Laserowe Love Field Flowers egy élénk, virágmintás kétoldalas scrapbookpapír.Vastagság: 250 g/m2 Mérete: 30,5 x 30,5 cm (12 x 12").

450 Ft‎

A Laserowe Love Forest Celebration egy pasztell színvilágú, bájos erdei állatokkal teli, elsősorban gyermekekhez kapcsolódó scrapbookalkotásokhoz ajánlott kétoldalas papírkészlet.  Vastagság: 250 g/m2 Mérete: 30,5 x 30,5 cm (12 x 12").

450 Ft‎

A Laserowe Love Forest Celebration egy pasztell színvilágú, bájos erdei állatokkal teli, elsősorban gyermekekhez kapcsolódó scrapbookalkotásokhoz ajánlott kétoldalas papírkészlet.  Vastagság: 250 g/m2 Mérete: 30,5 x 30,5 cm (12 x 12").

450 Ft‎

A Laserowe Love Forest Celebration egy pasztell színvilágú, bájos erdei állatokkal teli, elsősorban gyermekekhez kapcsolódó scrapbookalkotásokhoz ajánlott kétoldalas papírkészlet.  Vastagság: 250 g/m2 Mérete: 30,5 x 30,5 cm (12 x 12").

450 Ft‎

A Laserowe Love Forest Celebration egy pasztell színvilágú, bájos erdei állatokkal teli, elsősorban gyermekekhez kapcsolódó scrapbookalkotásokhoz ajánlott kétoldalas papírkészlet.  Vastagság: 250 g/m2 Mérete: 30,5 x 30,5 cm (12 x 12").

3 990 Ft‎

A Laserowe Love Colors of Africa papírkészlete igazán egzotikus élményt kínál, a kollekció tele van afrikai mintákkal és motívumokkal.Vastagság: 250 g/m2 Mérete: 30,5 x 30,5 cm (12 x 12") A készlet 11 db kétoldalas papírt tartalmaz, a borító hátoldalán egy kivágóív található afrikai motívumokkal. 

1 990 Ft‎

A Laserowe Love Love Llama egy vidám színvilágú, elsősorban gyermekekhez kapcsolódó scrapbookalkotásokhoz ajánlott kétoldalas papírkészlet. Vastagság: 250 g/m2 Mérete: 30,5 x 30,5 cm (12 x 12") A készlet 6 db kétoldalas papírt tartalmaz, plusz egy bónusz oldalt a borító hátoldalán.

1 990 Ft‎

A Laserowe Love Forest Celebration egy pasztell színvilágú, elsősorban gyermekekhez kapcsolódó scrapbookalkotásokhoz ajánlott kétoldalas papírkészlet. Vastagság: 250 g/m2 Mérete: 30,5 x 30,5 cm (12 x 12") A készlet 5 db kétoldalas papírt tartalmaz, plusz egy bónusz oldalt a borító hátoldalán.

400 Ft‎

A Laserowe Love Lexi Design Steam time, elegáns, retro hangulatú kollekció, melynek központi témája az idő és a tér végtelensége.Vastagság: 250 g/m2 Mérete: 30,5 x 30,5 cm (12 x 12")

400 Ft‎

A Laserowe Love Lexi Design Steam time, elegáns, retro hangulatú kollekció, melynek központi témája az idő és annak múlása.Vastagság: 250 g/m2 Mérete: 30,5 x 30,5 cm (12 x 12")

400 Ft‎

A Laserowe Love Lexi Design Steam time, elegáns, retro hangulatú kollekció, melynek központi témája az idő és a tér végtelensége.Vastagság: 250 g/m2 Mérete: 30,5 x 30,5 cm (12 x 12")

400 Ft‎

A Laserowe Love Lexi Design Steam time, elegáns, retro hangulatú kollekció, melynek központi témája az idő, annak múlása.Vastagság: 250 g/m2 Mérete: 30,5 x 30,5 cm (12 x 12")

400 Ft‎

A Laserowe Love Lexi Design Steam time, elegáns, retro hangulatú kollekció, melynek központi témája az idő, annak múlása.Vastagság: 250 g/m2 Mérete: 30,5 x 30,5 cm (12 x 12")

400 Ft‎

Kiváló minőségű Laserowe Love kétoldalas scrapbookpapír, a Beautiful Moments kollekció egyik tagja, mely elegáns, finom megjelenésű, az élet fontos pillanatait megörökítő papírkészlet.Vastagság: 250 g/m2 Mérete: 30,5 x 30,5 cm (12 x 12")

400 Ft‎

Kiváló minőségű Laserowe Love kétoldalas scrapbookpapír, a Beautiful Moments kollekció egyik tagja, mely elegáns, finom megjelenésű, az élet fontos pillanatait megörökítő papírkészlet.Vastagság: 250 g/m2 Mérete: 30,5 x 30,5 cm (12 x 12")

400 Ft‎

Kiváló minőségű Laserowe Love Lexi Design scrapbookpapír, a Fairy Tales kollekció egyik tagja. Mesés hangulatú kétoldalas scrapbookpapír lila, fehér színvilággal, erdei tündérrel, erdei virágokkal, indamintával.Vastagság: 250 g/m2 Mérete: 30,5 x 30,5 cm (12 x 12")

400 Ft‎

Kiváló minőségű Laserowe Love Lexi Design scrapbookpapír, a Fairy Tales kollekció egyik tagja. Mesés hangulatú kétoldalas scrapbookpapír pasztellkék színvilággal, erdei tündérrel. Vastagság: 250 g/m2 Mérete: 30,5 x 30,5 cm (12 x 12")

400 Ft‎

Kiváló minőségű Laserowe Love Lexi Design scrapbookpapír, a Fairy Tales kollekció egyik tagja. Mesés hangulatú kétoldalas scrapbookpapír világoskék, fehér színvilággal, erdei tündérrel, bájos mókussal.Vastagság: 250 g/m2 Mérete: 30,5 x 30,5 cm (12 x 12")

400 Ft‎

Kiváló minőségű Laserowe Love Lexi Design scrapbookpapír, a Fairy Tales kollekció egyik tagja. Mesés hangulatú kétoldalas scrapbookpapír világoszöld, fehér színvilággal, erdei tündérrel, bájos gombaházikókkal.Vastagság: 250 g/m2 Mérete: 30,5 x 30,5 cm (12 x 12")

400 Ft‎

Kiváló minőségű Laserowe Love Lexi Design scrapbookpapír, a Fairy Tales kollekció egyik tagja. Mesés hangulatú kétoldalas scrapbookpapír pasztell színvilággal, erdei tündérrel.Vastagság: 250 g/m2 Mérete: 30,5 x 30,5 cm (12 x 12")

2 100 Ft‎

5 db 30,5 x 30,5 cm-es (12x12"), mindkét oldalán mintás, meleg téli színvilágú scrapbookpapír. A készlet 5-féle kétoldalas papírt tartalmaz, plusz a borító hátoldalán is található egy minta.

2 590 Ft‎

A Warm and Peaceful a Craft O'Clock élénk színvilágú, meleg hangulatú karácsonyi mintákat tartalmazó papírkészlete, mely sokoldalúan felhasználható az ünnepi scrapbookalkotásokhoz.  A készlet 6 db kétoldalas papírt tartalmaz, plusz a borító hátoldalán is található egy minta. Méret: 30,5 x 30,5 cm-es (12")

3 490 Ft‎

24 db 20,3 x 20,3 cm-es (8x8"), mindkét oldalán mintás, akvarell hatású papír, mely jó háttér lehet többféle témájú scrapbookalkotáshoz. A készlet 6-féle kétoldalas papírt tartalmaz, mindegyikből 4 db, plusz a borító hátoldalán is található egy minta.

3 490 Ft‎

24 db 20,3 x 20,3 cm-es (8x8"), mindkét oldalán mintás, élénkkék színvilágú, csodás téli hangulatú, virágokkal színesített tagja. A készlet 6-féle kétoldalas papírt tartalmaz, mindegyikből 4 db, plusz a borító hátoldalán is található egy minta.

Megjelenítés 25 - 48 / 445