Betűnyomda  2 terméket találtam.

Készíts csodaszép és elegáns feliratokat és számsorokat szilikon betűnyomda, foam betűnyomda vagy gumi betűbélyegző segítségével! Bélyegezd a betűket képeslap, scrapbook album, scrapbook oldal, mixed-media alkotás, határidőnapló, kreatív napló, Bible Journal vagy Bullet Journal lapjaira! Betűbélyegző segítségével lerövidítheted a díszítési időt, hiszen többé nem neked kell megrajzolnod a betűket. Ráadásul a feliratok mindig ugyanolyan tökéletesek lesznek, mert nyomdázod őket! Ebben a kategóriában találod a különféle mókás és elegáns formájú szám- és betűbélyegzőket. A készletek különálló betűket és számokat, néhány esetben külön ékezeteket tartalmaznak.

3 190 Ft‎

Kiváló minőségű Ciao Bella szilikonnyomda, betűnyomda, 29 db Moonlight nagybetűvel (nyomtatott nagybetű). A nyomda alkalmazható képeslapok, ajándékkísérők készítéséhez, albumok, határidőnaplók díszítéséhez. A készlet mérete 10,5 x 14,5 cm, a motívumok mérete eltérő.

3 190 Ft‎

Kiváló minőségű Ciao Bella szilikonnyomda, betűnyomda, 36 db Moonlight kisbetűvel. A nyomda alkalmazható képeslapok, ajándékkísérők készítéséhez, albumok, határidőnaplók díszítéséhez. A készlet mérete 10,5 x 14,5 cm, a motívumok mérete eltérő.

Megjelenítés 1 - 2 / 2