Mixed media  507 terméket találtam.

Festék, ceruza, pasztell, filctoll, effekt alapanyag, nyomda, pecsét, ecset, stencil, festősablon - hobbikellékek mixed-media technikához a Scrapbook Webáruház kínálatában.

Eszközök mixed media...

Ecset, szivacsecset, akvarellpapír, ami jól jöhet művészkedéshez. Válogass kínálatunkból!

Stencilezés

A stencil műanyag festősablon , amely segítségével különféle mintákat és formákat festhetsz, rajzolhatsz, színezhetsz alkotásaidra vagy határidőnaplódba. A stencil jó segítőtárs, egyszerű használni, és látványos részletekkel gazdagítja alkotásod. Keress és válaszd ki a neked tetsző stencilt az alábbi kategóriákból aszerint, milyen célra keresel megoldást?

Nyomdázás

Ez a polc a gumibélyegző , szilikonnyomda és a szivárvány minden színében megtalálható bélyegzőpárnák kínálatát mutatja be! De ugyanitt találod a különféle eszközöket is, melyek segítik az alkotást, ha nyomdákat használsz. A nyomdázás felnőttként is ugyanolyan jó móka, mint amilyen az óvodában volt. Próbáld ki te is! Széles választékunkban biztosan megtalálod amit keresel!

Festés színezés írás...

Itt találhatsz mindent, amit festés színezés írás és rajzolást témában csak segítségedre lehet. Ceruzák, festékek, tollak, ecsetfilc, folyékony tinta, válassz az alábbi kategóriákból aszerint, milyen technikát részesítesz most épp előnybe!

Art Journal

Szeretsz rajzolni, festeni és művészi módon kifejezni az érzéseidet? Gyűjtsd az alkotásaidat egy füzetbe vagy művésznaplóba! Kínálatunkban találhatsz magas minőségű, akvarellpapíros, kötött füzeteket, félig előrajzolt, mintás művésznaplókat és más olyan füzeteket, amit scrapbookhoz és különféle vegyes technikákhoz is használhatsz. Ezek a füzetek kiválóak útinaplózáshoz, art journal és művésznapló alapként is. A gyűrűs és kötött kivitel alapján döntsd el te, melyiket szeretnéd használni! Vagy, próbáld ki mindet! Ebbe a kategóriába gyűjtve megtalálod azokat a termékeinket, amit művésznaplózáshoz, azaz art journal füzet vezetéséhez használhatsz. Füzetek, alapanyagok, minden, amire szükséged lehet. A kategória folyamatosan frissül, nézz vissza később is!

3D hatás

Ebben a kategóriában azokat a kreatív alapanyagokat gyűjtöttük össze számodra, melyek a 3D hatás elérését segítik elő papír alkotásaidon. Tedd látványosabbá scrapbookoldalaidat és más alkotásaidat háromdimenziós hatású kreatív alapanyagok használatával! Lakkok, adalékanyagok, különleges hatású porok - használd őket és a hűha-reakció garantált! Nézz körül nálunk és ismerkedj meg a termékekkel.

Csillogó hatás

Itt találod azokat a kreatív alapanyagokat melyek csillámos és csillogó hatás elérését segítik elő papír alkotásaidon. Tedd látványosabbá scrapbookoldalaidat és más alkotásaidat csillogó hatású kreatív alapanyagok használatával! Glitterporok, festékek, paszták - használd őket és a hűha-reakció ezekkel is garantált! Nézz körül nálunk és ismerkedj meg a termékekkel.

oldalanként
1 590 Ft‎

LED-es izzófüzér, mellyel meleg ünnepi fényeket varázsolhatsz a lakásba. 130 cm, 10 izzóval.

4 190 Ft‎

Kiváló minőségű Ciao Bella szilikonnyomda tengeri utazáshoz kapcsolódó motívumokkal. A nyomda alkalmazható képeslapok, ajándékkísérők készítéséhez, albumok, határidőnaplók díszítéséhez. A készlet mérete 15 x 21 cm, a motívumok mérete eltérő.

4 190 Ft‎

Kiváló minőségű Ciao Bella szilikonnyomda mesés tündéres, virágos motívumokkal. A nyomda alkalmazható képeslapok, ajándékkísérők készítéséhez, albumok, határidőnaplók díszítéséhez. A készlet mérete 15 x 21 cm, a motívumok mérete eltérő.

4 190 Ft‎

Kiváló minőségű Ciao Bella szilikonnyomda sellő és kagyló motívumokkal. A nyomda alkalmazható képeslapok, ajándékkísérők készítéséhez, albumok, határidőnaplók díszítéséhez. A készlet mérete 15 x 21 cm, a motívumok mérete eltérő.

4 190 Ft‎

Kiváló minőségű Ciao Bella szilikonnyomda tengeri élővilághoz kapcsolódó motívumokkal . A nyomda alkalmazható képeslapok, ajándékkísérők készítéséhez, albumok, határidőnaplók díszítéséhez. A készlet mérete 15 x 21 cm, a motívumok mérete eltérő.

575 Ft‎

Sólyombarna színű, matt Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

575 Ft‎

Sötéthomok  színű, matt Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

575 Ft‎

Zöld színű, matt Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

575 Ft‎

Narancs színű, matt Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

575 Ft‎

Mogyoró színű, matt Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

575 Ft‎

Vörös agyag  színű, matt Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

575 Ft‎

Magenta színű, matt Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

575 Ft‎

Jégkék színű, matt Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

575 Ft‎

Gesztenye színű, matt Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

575 Ft‎

Okker színű, matt Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

575 Ft‎

Elefántcsont színű, matt Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

575 Ft‎

Esőfelhő színű, matt Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

575 Ft‎

Vörösbor színű, matt Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

575 Ft‎

Oliva színű, matt Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

575 Ft‎

Tejeskávé színű, matt Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

575 Ft‎

Vaj színű, matt Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

575 Ft‎

Szürke színű, matt Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

575 Ft‎

Sötétbarna színű, matt Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

575 Ft‎

Bordó színű, matt Pentart akrilfesték csőrös tubusban20 ml

Megjelenítés 25 - 48 / 507