Scrapbook  1139 terméket találtam.

A legjobb helyre érkeztél! Készíts varázslatos emlékalbumot családod fényképeiből. Kínálatunkban mindent megtalálsz, amire szükséged lesz: scrapbook papír, scrapbook alapkarton, scrapbook album, lyukasztó, matrica, ragasztó és rengeteg scrapbook díszítőelem. Minden termékhez részletes leírás, felhasználási ötletek és használati útmutatók. Scrapbook kellékek a fotóalbum készítés szerelmeseinek.

Scrapbook album készítés

Scrapbook album készítésében gondolkodsz? Ezen a polcon találod azokat a hasznos holmikat és alapanyagokat, amelyeket a saját magad által készített album összeállításához és kötéséhez használhatsz.

Képeslapkészítés

Ha a képeslapkészítés a szenvedélyed, itt leválogatva megtalálod hozzá a megfelelő alapanyagokat és eszközöket. Böngéssz bátran, itt minden a te szenvedélyedről szól! Üdvözlő feliratok karácsonyi, születésnapi képeslapokhoz, esküvői meghívó készítéséhez és más alkalmakra. Kártya alapok, mintás scrapbook papírok, matricák és díszítőelemek - kicsiben.

Scrapbook album

Nagy gonddal és szeretettel készített scrapbook alkotásaid megérdemlik a törődést! Scrapbook albumokban éveken át tárolhatod életed krónikáját. Elkészült alkotásaidat gyűjtsd scrapbook albumba vagy készíts saját kezűleg scrapbook minialbumot. Minden hozzávalót megtalálsz a Scrapbook Webáruházban.

Scrapbook alapkarton

Ezek az egyszínű, texturált felületű alapkartonok nélkülözhetetlenek! Mivel súlyra nehezebbek mint a normál papírok, elég vastagok ahhoz, hogy scrapbookozáshoz, albumkészítéshez, képeslapkészítéshez, partidekorációhoz bátran használhasd őket. Sav- és ligninmentesek, így tökéletesen felhasználhatók az időtálló scrapbookoldalakhoz. Méretük egységesen 12x12" (30,5x30,5 cm).

Scrapbook alkotócsomag

Scrapbook alkotócsomag a neve a dizájnerek által kollekcióban tervezett kreatív termékválogatásnak, amelyben egy papírsorozat és hozzáillő díszítőelemek találhatók. Támaszkodj a profi tervezők ízlésére és készíts a színben és hangulatukban egymáshoz tökéletesen illeszkedő scrapbook kellékek felhasználásával profi scrapbookoldalakat - gyönyörű és látványos scrapbookalbumokat. Már csak néhány egyszínű alapkartonra lesz szükséged az alkotócsomag mellé és máris hozzáfoghatsz az alkotáshoz! A scrapbook alkotócsomagokhoz minden esetben segítünk alapkartont és szalagot is választani, kattints minden csomagnál az Ehhez ajánlom fülre!

Scrapbook papír

Böngéssz a különféle stílusú scrapbookpapírok között és készíts csodálatos scrapbookoldalakat, albumokat! Dobd fel a határidőnaplódat és készíts egyedi elválasztólapokat vagy ragaszd be a Bullet Journal füzetedbe a motiváló idézeteket! Használd őket képeslapkészítéshez vagy ünnepi dekorációhoz. A Scrapbook Webáruházban darabra is megvásárolhatod a papírokat, de teljes papírkészletek vagy papírtömbök is rendelkezésedre állnak - segítségükkel a következő projektet már könnyen és lazán elkészítheted. Választhatsz a különféle papírok közül téma vagy szín szerint, akár esküvőre, gyermekszületésre, nyaralás vagy utazós témához keresel hozzávalókat! A 12" (30,5x30,5 cm) nagyságú papírokon kívül kisebb méretű papírokat is találsz. Egyszínű kartonokat keresel? Minden mintás papírhoz ajánlunk ahhoz illő egyszínű alapkartonokat is, de ki is választhatod a Scrapbook karton kategóriából!

Scrapbook díszítés

Tedd izgalmassá scrapbookalbumodat! A papírok és a fotók mellé válassz a témához és a stílusodhoz illő díszítőelemeket is! Papírmasé, chipboard, filcfigura, matrica, fémdísz - bármi ami illik hozzád és a csodálatos albumodhoz. Alakíts ki látványos részleteket, válassz erről a polcról néhány szépséget!

Scrapbook ragasztó

Ugye te is azt szeretnéd, hogy scrapbookalkotásaidat még sokáig tudja a család nézegetni? Scrapbookalbum készítéshez képeslapkészítéshez válaszd a számodra és a célnak legmegfelelőbb scrapbook ragasztót a Scrapbook Webáruházból! Nehéz eldöntened, melyik ragasztó mire való, melyik előnyösebb és hogyan kell használni? Segítenek a részletes leírások!

Eszköz | Szerszám

Ezek a profi eszközök és szerszámok akkor válnak nélkülözhetetlen segítőtárssá, amikor már nem csak szemlélő vagy, hanem annyira beleszerettél egy papírtechnikába, hogy állandóan alkotni akarsz. Ha tehát már "nagyüzemben" gyártod a scrapbookoldalakat, albumokat, képeslapokat vagy a határidőnaplód díszítésével foglalkozol, itt feltétlenül nézz körül és szerezz be olyan eszközöket, amelyek megkönnyítik számodra az alkotást! Válassz profi eszközöket scrapbookozáshoz a Scrapbook Webáruház kínálatából!

Tárolás

Alkotós kincseid megérdemlik a törődést akkor is, amikor épp nem dolgozol velük. Válassz magadnak profi tárolási megoldásaink közül! Scrapbookoldalak, papírok, díszítőelemek, gombok, apróságok - most már lesz helyük! Alakítsd ki a számodra legmegfelelőbb rendszerezési módszereket, hogy azonnal megtaláld a kincsestáradban, amire szükséged van!

Kiadvány Könyv

Válassz magadnak a könyv és naptár formátumú nyomdai scrapbook kiadványokból! Magyar nyelvű scrapbook ötlettár ami segítségedre van a mindennapi alkotás során. Scrapbookoldal készítés lépésről-lépésre, részletes leírás minialbum összeállításához hozzávalólistával és ötletgyűjteménnyel.

oldalanként
690 Ft‎

Vízázisú, oldószermentes, sűrű és erős, gyorsan átlátszó matt felületre száradó ragasztó papírok és nem porózus felületek ragasztásához csőrös flakonban.30 ml 

3 395 Ft‎

1,5 mm vastag, 850 g/m2 szürkelemezből készült scrapbook minialbum, betűalbum alap.Az album lapjai az ANYA szót adják ki becsukott állapotban.Tejes mérete: 11x30 cm 2 db 25 mm átmérőjű nyitható fémkarikával.

3 395 Ft‎

1,5 mm vastag, 850 g/m2 szürkelemezből készült scrapbook minialbum, betűalbum alap.Az album lapjai az ANYU szót adják ki becsukott állapotban.Tejes mérete: 11x30 cm 2 db 25 mm átmérőjű nyitható fémkarikával.

1 470 Ft‎

20 db 1 mm vastag, 6 mm átmérőjű, köralakú mágnes

470 Ft‎

1 db 12" 30,5x30,5 cm, 170 g/m2, texturált felületű, vastag kétoldalas scrapbookpapír a Frillit First Spring kollekciójából.Egyik oldalán pasztellzöld deszkamintán festett hatású virágkoszorúval, másik oldalán pasztellrózsaszín alapon pink pöttyös mintával.

470 Ft‎

1 db 12" 30,5x30,5 cm, 170 g/m2, texturált felületű, vastag kétoldalas scrapbookpapír a Frillit First Spring kollekciójából.Egyik oldalán rózsaszín alapon fehér tűpettyes, másik odalán fehér alapon apró virágos csempemintázattal.

470 Ft‎

1 db 12" 30,5x30,5 cm, 170 g/m2, texturált felületű, vastag kétoldalas scrapbookpapír a Frillit First Spring kollekciójából.Egyik oldalán fehér alapon apró leveles-rózsás mintával, másik odalán fehér alapon fűzöld dupla négyzetrácsos mintával.

470 Ft‎

1 db 12" 30,5x30,5 cm, 170 g/m2, texturált felületű, vastag kétoldalas scrapbookpapír a Frillit First Spring kollekciójából.Egyik oldalán pasztellzöld alapon akvarell hatású, festett virágos bordűrökkel, másik odalán rózsaszín-fehér kockás abrosz mintával.

470 Ft‎

1 db 12" 30,5x30,5 cm, 170 g/m2, texturált felületű, vastag kétoldalas scrapbookpapír a Frillit First Spring kollekciójából.Egyik oldalán orgonalila alapon rombuszrács mintával, másik odalán pasztellzöld alapon kétféle pöttyös mintával.

470 Ft‎

1 db 12" 30,5x30,5 cm, 170 g/m2, texturált felületű, vastag kétoldalas scrapbookpapír a Frillit First Spring kollekciójából.Egyik oldalán pasztellzöld alapon fehér tűpettyes, másik oldalán fehér alapon, apró, zöld levélmintás.

470 Ft‎

1 db 12" 30,5x30,5 cm, 170 g/m2, texturált felületű, vastag kétoldalas scrapbookpapír a Frillit First Spring kollekciójából.Egyik oldalán rózsaszín alapon apró skótkockás, másik odalán mohazöld kockás abroszt idéző mintával.

470 Ft‎

1 db 12" 30,5x30,5 cm, 170 g/m2, texturált felületű, vastag kétoldalas scrapbookpapír a Frillit First Spring kollekciójából.Egyik oldalán rózsaszín alapon cikk-cakk (chevron) mintás, másik odalán pasztellzöld alapon fűzöld pöttyös mintával.

3 625 Ft‎

8 db 12" 30,5x30,5 cm, 170 g/m2, texturált felületű, vastag kétoldalas scrapbookpapír + 2 db A4 ajándék kivágóív (51 db elem) a Frillit First Spring kollekciójából. 

6 990 Ft‎

87 db-os modern, grafikus mintázatú scrapbook alkotócsomag, anyák napi scrapbookalbum készítéséhez. 9 db 20x20 cm méretű 200 gr-os mintás papír, 17 db kivágható szöveges címke és idézet (A5-ös íven), 28 db előre kivágott papír díszítőelem, 20 db kivágható díszítőelem (A4-es íven), 1 csomag chipboard díszítőelem (13 db)

1 345 Ft‎

6 db 6,2x8,x2 cm méretű, hímezhető, chipboard karton zseb

805 Ft‎

1 db "lendület" feliratú, 4,5 cm magas fehér műanyag díszítőelem

2 470 Ft‎

Átlátszó, 9 mm széles apró pöttyökből álló, áthelyezhető ragasztófelületet képező, savmentes ragasztó, adagolóban15 m

2 470 Ft‎

Fehér színű ragasztófelületet képező 8 mm széles savmentes ragasztó, adagolóban10 m

890 Ft‎

2 m hosszú, 12 mm széles, 2 mm vastag 3D ragasztószalag

1 060 Ft‎

8 db hópehely alakú, 2 mm vastag chipboard karton papír díszítőelem Méret:4-6 cm

900 Ft‎

10 db kedves karácsonyi postai bélyegző mintájú, 2 mm vastag chipboard karton papír díszítőelem.

900 Ft‎

10 db mézeskalács mintájú, 2 mm vastag chipboard karton papír díszítőelem Méret:4-6 cm

1 040 Ft‎

2 db 6x15 cm méretű, hímezhető, chipboard karton alapú könyvjelző pedagógus napra kedves idézettel. 

875 Ft‎

9 db 1,5 cm magas címfeliratot tartalmazó söralátétkarton chipboard díszítőelemkészlet ballagási élményekről szóló scrapbook témához.

Megjelenítés 337 - 360 / 1139