Mit adjak ajándékba?  110 terméket találtam.

Nincs ötleted, mivel lepd meg szeretteidet? Hogy megkönnyítsem a döntésedet, leválogattam néhány szempont szerint azokat a termékeket, melyeket az elmúlt évek során legtöbben választottak maguknak. Nézd végig, biztosan találsz olyat, amellyel örömet fogsz szerezni valakinek!

Kreatív hölgyeknek

Édesanyád, lányod, nagymamád, keresztlányod, barátnőd, feleséged imád kreatívkodni? Állandóan azzal tölti az idejét, hogy molyol valamin? Ha a kézműveskedés közel áll hozzá és tudod, hogy tapsikol minden olyan ajándéknak, ami a hobbijához kötődik, akkor pont ezen a polcon kell keresgélned. Itt találod azokat a holmikat, melyek minden alkotós hölgy vágyálma - teljesítesz közülük egyet?

Határidőnapló nőknek

A kedvesednek, szerettednek az időtervezés, feladattervezés a mindene? Válassz számára egy olyan határidőnaplót, amitől menten elolvad, amikor meglátja, hogy ezzel lepted meg és egész évben csillogó szemmel fogja használni. Ebben a kategóriában találod azokat a határidőnaplókat, amelyeket az elmúlt év során legtöbben választottak maguknak - tehát, biztosan nem fogsz vele mellélőni, sőt! Lepd meg az egyikkel, akit szeretsz!

Határidőnapló férfiaknak

Férfiaknak nem könnyű választani, de, ha a férjednek, kedvesednek, édesapádnak, nagybátyádnak, fiadnak az időtervezés, feladattervezés a mindene, válassz számára egy olyan határidőnaplót, ami megdobogtatja a szívét és örömmel fog használni. Ebben a kategóriában találod azokat a határidőnaplókat, amelyeket az elmúlt év során legtöbben választottak maguknak - tehát, biztosan nem fogsz vele mellélőni, sőt! Lepd meg valamelyikkel, akit szeretsz!

Pedagógusnak

Pedagógus napra vagy karácsonyra mit ajándékozz virág helyett vagy mellett az óvoda- és iskolai pedagógusoknak? Ha te is egy megható ajándékkal szeretnéd meglepni a szeretett pedagógusokat, ezeket a termékeket ajánlom neked, a saját kezűleg készített meglepetéshez akár magad vagy gyermekeddel közösen állítod össze az ajándékot. Éljenek a pedagógusok! Hála és köszönet a munkájukért! További, pedagógus napi ajándékhoz felhasználható hobbikellékekért látogass el a Pedagógus nap témához

oldalanként
48 960 Ft‎

Personal méretű, fűzöld, bölénybőr borítású Filofax gyűrűs határidőnapló, a Malden kollekcióból. Magyar nyelvű 2024. évi heti beosztású naptárbetéttel együtt.

48 960 Ft‎

Personal méretű, szürke, bölénybőr borítású Filofax gyűrűs határidőnapló, a Malden kollekcióból.Magyar nyelvű 2024. évi heti beosztású naptárbetéttel együtt.

48 960 Ft‎

Personal méretű, írisz árnyalatú bölénybőr borítású Filofax gyűrűs határidőnapló, a Malden kollekcióból. Magyar nyelvű 2024. évi heti beosztású naptárbetéttel együtt.

8 680 Ft‎

Vágj és hajtogass könnyen ezzel az eszközzel! Bordázófejjel kiegészített vágógép a Rayher vadonatúj terméke.A készlet 1 db vágólapot, 1 db bordázófejet és 1 db pengét tartalmaz 12" azaz 30,5 cm vágófelület

29 990 Ft‎

A5-ös méretű, zippzárral  záródó, kék műbőr borítású Filofax gyűrűs határidőnapló a Metropol kollekcióból.Magyar nyelvű 2024. évi heti beosztású naptárbetéttel együtt

27 690 Ft‎

A5-ös méretű, kék műbőr borítású Filofax gyűrűs határidőnapló a Metropol kollekcióból.Magyar nyelvű 2024. évi heti beosztású naptárbetéttel együtt

3 860 Ft‎

Rendszerezd ebben a 7-rekeszes, műanyag, tasakos tárolóban a scrapbookpapírokat, az alkotásra váró tárgyi emlékeket!További ötletek a hosszabb leírásban.

12 890 Ft‎

Könnyen kezelhető betűvágó tábla 3,8x6,4 cm (1.5"x2.5") nagyságú betűk kivágásához. Képekkel illusztrált tájékoztatófüzettel és mobilalkalmazással.Nézd meg a részletes leírást és a kapcsolódó videót!

23 900 Ft‎

A5 méretű, puha tapintású műbőrrel borított, halvány rózsaszín Filofax a Domino Soft kollekcióbólMagyar nyelvű 2024. évi heti beosztású naptárbetéttel együtt

25 800 Ft‎

Compact méretű, zippzárral záródó, türkizkék színű Filofax gyűrűs határidőnapló a Saffiano sorozatból.Kivehető gyűrűs szerkezetet tartalmaz. Pénztárcaként is használható.Magyar nyelvű 2024. évi heti beosztású naptárbetéttel együtt.

48 960 Ft‎

Personal méretű, okker, bölénybőr borítású Filofax gyűrűs határidőnapló, a Malden kollekcióból. Magyar nyelvű 2024. évi heti beosztású naptárbetéttel együtt.

14 500 Ft‎

Personal méretű, puha tapintású műbőrrel borított, halvány rózsaszín Filofax a Domino Soft kollekcióból. Magyar nyelvű 2024. évi heti beosztású naptárbetéttel együtt.

14 500 Ft‎

Personal méretű, puha tapintású műbőrrel borított, világoskék színű Filofax a Domino kollekcióbólMagyar nyelvű 2024. évi heti beosztású naptárbetéttel együtt.

14 500 Ft‎

Personal méretű, puha tapintású műbőrrel borított, őzbarna színű Filofax a Domino kollekcióbólMagyar nyelvű 2024. évi heti beosztású naptárbetéttel együtt.

14 500 Ft‎

Personal méretű, puha tapintású műbőrrel borított, menta színű Filofax a Domino kollekcióból. Magyar nyelvű 2024. évi heti beosztású naptárbetéttel együtt.

15 710 Ft‎

Vágj és hajtogass könnyen ezzel az eszközzel! Vágógéppel kiegészített bordázótábla a We'r Memory Keepers terméke.

17 350 Ft‎

Készíts egyedi papír képkereteket ezzel a könnyen kezelhető eszközzel!

20 050 Ft‎

Könnyen kezelhető betűvágó tábla 7,6x12,7 cm (3"x5") nagyságú betűk kivágásához. Képekkel illusztrált tájékoztatófüzettel és mobilalkalmazással.Nézd meg a részletes leírást és a kapcsolódó videót!

53 500 Ft‎

Personal méretű, türkizkék (aqua) színű, bivalybőr borítású Filofax gyűrűs határidőnapló, a Lockwood kollekcióból. Magyar nyelvű 2024. évi heti beosztású naptárbetéttel együtt.

53 500 Ft‎

Personal méretű, kék színű, bivalybőr borítású Filofax gyűrűs határidőnapló, a Lockwood kollekcióból.Magyar nyelvű 2024. évi heti beosztású naptárbetéttel

53 500 Ft‎

Personal méretű, konyak színű, bivalybőr borítású Filofax gyűrűs határidőnapló, a Lockwood kollekcióból. Magyar nyelvű 2024. évi heti beosztású naptárbetéttel együtt.

56 900 Ft‎

Personal méretű, zippzárral záródó, gránátvörös színű, bivalybőr borítású Filofax gyűrűs határidőnapló, a Lockwood kollekcióból. Magyar nyelvű 2024. évi heti beosztású naptárbetéttel együtt.

41 500 Ft‎

Personal méretű, bézs színű lakkbőr borítású Filofax gyűrűs határidőnapló az Original sorozatból. Magyar nyelvű 2024. évi heti beosztású naptárbetéttel együtt.

22 990 Ft‎

Personal (M) méretű, türkiz (aquamarine) színű Filofax gyűrűs határidőnapló a Saffiano sorozatból. Magyar nyelvű 2024. évi heti beosztású naptárbetéttel együtt.

Megjelenítés 73 - 96 / 110