Barber Shoppe  2 terméket találtam.

A BarberShoppe papírkészlet egy régmúlt érát idéz, a jóvágású, egykoron borbélyhoz járó úriemberek világát, akik nem vetették meg a kártyát, a minőségi gentleman klubbokat, automobilon jártak és és berregő repülőgépeken szárnyaltak. Amennyiben te magad is körül vagy véve vagy a környezetedben van legalább egy hasonló férfiember, ez a papírkészlet néhány egyszínű papírral kiegészítve nagyszerűen felhasználható majd a számukra készítendő meglepetésajándékokhoz, képeslapokhoz vagy scrapbookalbumokhoz.

275 Ft‎

12" (30,5x30,5 cm) méretű, mindkét oldalán mintás scrapbookpapír a Kaisercraft Barber Shoppe kollekciójábólEgyik oldalán kékes-zöldes térképmintás (korabeli Berlin), másik oldalán férfias témájú kivágható kártyák, melyeken szövegek, motívumok, járművek és kártyalapok találhatók világoskék, mentazöld, elefántcsont és fekete színekben.

275 Ft‎

12" (30,5x30,5 cm) méretű, mindkét oldalán mintás scrapbookpapír a Kaisercraft Barber Shoppe kollekciójábólEgyik oldalán kékes-zöldes körmintás, másik oldalán férfias témájú szövegek, díszítőcsíkok, kivágható elemek világoskék, mentazöld, elefántcsont és fekete színekben.

Megjelenítés 1 - 2 / 2