Project Life  5 terméket találtam.

A tasakos scrapbookalbum készítés, más néven Project Life® vagy pocket scrapbook egy Becky Higgins által kifejlesztett scrapbookalbum készítő rendszer. A lényege, hogy lefűzhető, különféleképpen osztott műanyag tasakokba (tkp. műanyag zsebekbe) csúsztatjuk a fotókat és az ehhez a rendszerhez igazodó méretű kártyákat. Ezek a kártyák vagy készen kaphatók vagy scrapbookpapírokból vághatjuk ki őket vagy pedig mi magunk is elkészíthetjük azokat. Így rapid módon állnak össze az oldalpárok és az albumok. Ebben a kategóriában ehhez a típusú, tasakos scrapbookalbum készítéshez használható scrapbookpapírokat találod.

1 090 Ft‎

20 db 5x5 cm méretű kártyát tartalmazó, egyoldalas scrapbookpapír kivágóív, különféle mitával utazás, nyaralás témában.1 db A4-es ív250 g

1 090 Ft‎

12 db 10x10 cm méretű, egyoldalas kártya, különféle mitával utazás, nyaralás témában.250 g

275 Ft‎

12" (30,5x30,5 cm) méretű, mindkét oldalán mintás scrapbookpapír a Kaisercraft Always & Forever kollekciójábólEgyik oldalán szürke alapon fehér rombuszmintás, másik oldalán kedves és bátorító idézetek, rózsás-virágos díszítéssel.

275 Ft‎

12" (30,5x30,5 cm) méretű, mindkét oldalán mintás scrapbookpapír a Kaisercraft Always & Forever kollekciójábólEgyik oldalán sötétlazac apró csempemintás, másik oldalán szerelmes és romantikus idézetek, rózsás-csipkés blokkokkal

275 Ft‎

12" (30,5x30,5 cm) méretű, mindkét oldalán mintás scrapbookpapír a Bo Bunny Garden Journal kollekciójábólEgyik oldalán bordó alapon pöttyös, másik oldalán hat kártya, régi virágos képeslapokat vagy növényhatározót idéző dizájnnal.

Megjelenítés 1 - 5 / 5