Saturnus kiegészítők  97 terméket találtam.

Válassz a különböző pótlapok, jegyzetlapok és kiegészítők közül. Alakítsd ki a határidőnaplód saját szerkezetét! Lyukassz, archíválj, dokumentálj! Ehhez hasznos termékeket találsz ezen a polcon.

Saturnus naptárbetétek

Te akarod eldönteni, milyen típusú naptár legyen a határidőnapló mappádban? A legjobb helyre érkeztél. Nyitható gyűrűs határidőnaplódhoz itt találod a Saturnus márkájú, különféle kialakítású és színű napi, heti, havi és éves beosztású naptárbetéteket. Nemcsak beosztás és méret szerint, hanem akár szín szerint is választhatsz széles kínálatunkból. Úgy alakítottuk ki a webáruház szerkezetét, hogy a szűrő segítségével szűkíteni tudd a keresést és le tudd válogatni méret, beosztás vagy akár szín szerint és meg tudd találni az óriási választékból pont azt, amire szükséged van. Egyedülálló vagy és egyedi kialakítású naptárt érdemelsz - válaszd azt a típust, ami számodra leginkább segíteni tudja majd az elkövetkezendő hónapok során a fontos határidők és teendőid nyomonkövetését! 

Saturnus betétlap

Egyedi beltartalmat szeretnél kialakítani a naptáradban? Jó helyen jársz! Nyitható gyűrűs határidőnaplódhoz itt találod a Satrunus márkájú különféle betétlapokat: üres, négyzethálós, vonalas, ponthálós jegyzetlap, tennivalólista, pénzügyi tervező, születésnap és évforduló tervező, menütervező, projekt/céltervező, fitnesz tervező, jelszólista, térkép stb. Használd a szűrőt és szűkítsd a keresést méret szerint és válogass köztük. Alakíts ki egyedi tartalmat igényeid szerint gyűrűs naptáradban Saturnus márkájú termékekkel és csak arról szóljon a naptárad is, amiről az életed. 

Saturnus kiegészítő

Tolltartóra, lyukasztóra, műanyag tasakra, archiváló dobozra, elválasztólapra van szükséged? Nyitható gyűrűs határidőnaplódhoz itt találod ezeket a Saturnus márkájú hasznos kiegészítőket. Most már mindig kéznél lesz a toll a tolltartóbankilyukaszthatsz bármilyen papírt vagy kartont, dobozban archiválhatod vagy bővítheted a határidőnaplód tartalmát különféle osztású vagy akár zippzáras, műanyag tasakokkal és sajátos szekciókra bonthatod az elválasztólapokkalHasználd a szűrőt és szűkítsd a keresést méret és típus szerint és válogass köztük. Alakíts ki egyedi tartalmat igényeid szerint a naptáradban. 

Saturnus dekoráció

Szereted a színeket és a látványos megoldásokat használni naptárazás közben? Válassz Saturnus márkájú kreatív kiegészítőket és tedd élvezetesebbé a mindennapi naptárazást!

oldalanként

12 db fehér színű lapot tartalmazó telefonregiszter-csomag M (Personal) méretű gyűrűs kalendáriumhoz

5 db fehér színű lapot tartalmazó elválasztólap-csomag L (A5) méretű gyűrűs kalendáriumhoz

12 db fehér színű lapot tartalmazó üres telefonlista-csomag L (A5) méretű gyűrűs kalendáriumhoz

12 db fehér színű lapot tartalmazó telefonregiszter-csomag L (A5) méretű gyűrűs kalendáriumhoz

30 fehér színű lapot tartalmazó négyzethálós jegyzetlap-csomag L méretű gyűrűs kalendáriumhoz

30 fehér színű lapot tartalmazó négyzethálós jegyzetlap-csomag M méretű gyűrűs kalendáriumhoz

30 fehér színű lapot tartalmazó négyzethálós jegyzetlap-csomag S méretű gyűrűs kalendáriumhoz

30 lapot tartalmazó vonalas jegyzetlap-csomag S méretű gyűrűs kalendáriumhoz, fehér színű

30 lapot tartalmazó vonalas jegyzetlap-csomag M méretű gyűrűs kalendáriumhoz, fehér színű

30 lapot tartalmazó vonalas jegyzetlap-csomag L méretű gyűrűs kalendáriumhoz, fehér színben

30 db fehér színű lapot tartalmazó üres jegyzetlap-csomag M méretű gyűrűs kalendáriumhoz

30 fehér színű lapot tartalmazó üres jegyzetlap-csomag S méretű gyűrűs kalendáriumhoz

Napelemes számológép. Mindhárom szabvány méretű határidőnaplóhoz használható. L (A5), M (Personal), S (Pocket) Elnézést kérünk, ez a termékünk jelenleg nem rendelhető, mert elfogyott a gyártónál. Utángyártása folyamatban van.

Archiváló doboz pótlapok és naptárbetétek tárolására, L (A5) méret

Archiváló doboz pótlapok és naptárbetétek tárolására, M méret

Archiváló doboz pótlapok és naptárbetétek tárolására, S (Pocket) méret

1db/csomag Átlátszó, műanyag vonalzó L-es méretű gyűrűs kalendáriumhoz. A csomag 1 db vonalzót tartalmaz.

1db/csomag Átlátszó, műanyag vonalzó M-es méretű gyűrűs kalendáriumhoz. A csomag 1 db vonalzót tartalmaz.

1db/csomag Átlátszó, műanyag vonalzó S-es méretű gyűrűs kalendáriumhoz. A csomag 1 db vonalzót tartalmaz.

Erős fóliából készült, 6 db névjegykártya tárolására szolgáló névjegytartó L-es méretű gyűrűs kalendáriumhoz. A csomag 3 db névjegytartót tartalmaz.

Erős fóliából készült, 6db névjegykártya tárolására szolgáló névjegytartó M-es méretű gyűrűs kalendáriumhoz. A csomag 3 db névjegytartót tartalmaz.

Erős fóliából készült, 6db névjegykártya tárolására szolgáló névjegytartó S-es méretű gyűrűs kalendáriumhoz. A csomag 3 db névjegytartót tartalmaz.

Erős fóliából készült, felül nyíló fényképtartó L-es méretű gyűrűs kalendáriumhoz. A csomag 3 db fényképtartót tartalmaz.

Erős fóliából készült, felül nyíló fényképtartó M-es méretű gyűrűs kalendáriumhoz. A csomag 3 db fényképtartót tartalmaz.

Megjelenítés 25 - 48 / 97