Halkan ring 06 | 12" scrapbookpapír

PA0072

1 db 12" 30,5x30,5 cm, 190 g/m2, vastag egyoldalas scrapbookpapír a ScrapUp Halkan ring kollekciójából.
Egyik oldalán fehér alapon rajzolt tobozok, másik oldalán fehér színű papír.

570 Ft‎

ScrapUp Halkan ring kollekciója egy elegáns, szépséges szép, klasszikus elemeket felvonultató, puhaságot, a téli táj szépségét és az otthon melegét sugárzó, finom érzékkel összeállított karácsonyi kollekció. Kiválóan használható scrapbookalbumokhoz és scrapbookoldalakhoz egyaránt. 

Mihez ajánlom a Halkan ring 06 scrapbookpapírt?

  • - Színei és motívumai miatt ezt a papírkészletet a decemberi, karácsonyi témájú scrapbookalkotásokhoz, vászonképek készítéséhez éppúgy ajánlom, mint December napjai típusú, karácsonyváró minialbumokhoz és ajándékalbumokhoz, karácsonyi témájú ajándék képeslaphoz vagy ajándékkísérőhöz, de akár csúcs szuper lakásdíszeketzászlófüzértparti díszeket és süteménycsomagolásokat is készíthetsz a felhasználásukkal.

Mi jellemzi a Halkan ring 06 scrapbookpapírt?

  • - Ez a scrapbookpapír 30,5x30,5 cm méretű, texturált felületű, vastag, mindkét oldalán mintás, ún. kétoldalas scrapbookpapír.
  • - Egyik oldalán fehér alapon rajzolt tobozok, másik oldalán fehér színű papír.
  • - A papír 190g/m2 súlyú. Jó tartású vastag scrapbookpapírnak számít, így minialbum önálló oldalaként is jól használható.

Mi illik még hozzá?

  • - Ez a scrapbookpapír a Halkan ring kollekció része. Ennek a kollekciónak a jellemző színei: pasztellzöld, pasztellkék, fáradtrózsaszín, karamell, piros és fehér. Válassz ilyen színárnyalatú egyszínű alapkartonokat, kiegészítőket, bélyegzőtintát! Erre találsz javaslatokat az Ehhez ajánlom fülre kattintva.
  • - A kollekció jellemző motívumai: hópehely, téli állatok, toboz, fenyőág, magyal. Keress ilyen motívumokat bélyegzőkön, matricákon, chipboard vagy filcdíszeken, fémdíszeken, washi tape dekortapaszokon!
  • Tipp: a Halkan ring scrapbook alkotócsomag elemeit egyenként és készletben is megvásárolhatod áruházunkban! Nézd meg a kollekció további elemeit az Ehhez ajánlom fülre kattintva.

Készíts scrapbookoldalt a Halkan ring 06 scrapbookpapír felhasználásával!

A csomag tartalma 1 db scrapbookpapír
Méret 12" (30,5x30,5 cm)
Súly 190 g/m2
Szín pasztell
Típus matt felület
Anyag Papír

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Halkan ring 06 | 12" scrapbookpapír

Halkan ring 06 | 12" scrapbookpapír

1 db 12" 30,5x30,5 cm, 190 g/m2, vastag egyoldalas scrapbookpapír a ScrapUp Halkan ring kollekciójából.
Egyik oldalán fehér alapon rajzolt tobozok, másik oldalán fehér színű papír.