Compact méret  11 terméket találtam.

Válaszd ki a neked leginkább tetsző határidőnaplót a Compact méretű Filofax gyűrűs határidőnaplók közül a Scrapbook Webáruház kínálatából.

15 225 Ft‎

Compact méretű, zippzárral záródó, körteszínű Filofax gyűrűs határidőnapló a Saffiano sorozatból.Kivehető gyűrűs szerkezetet tartalmaz. Pénztárcaként is használható.Magyar nyelvű 2020. évi heti beosztású naptárbetéttel  Figyelem! A koronavírus járvány kapcsán kialakult helyzet miatt ezt a terméket sajnos bizonytalan ideig nem tudjuk szállítani.

15 225 Ft‎

Compact méretű, zippzárral záródó, málna színű Filofax gyűrűs határidőnapló a Saffiano sorozatból.Kivehető gyűrűs szerkezetet tartalmaz. Pénztárcaként is használható.Magyar nyelvű 2020. évi heti beosztású naptárbetéttel  Figyelem! A koronavírus járvány kapcsán kialakult helyzet miatt ezt a terméket sajnos bizonytalan ideig nem tudjuk szállítani.

15 225 Ft‎

Compact méretű, zippzárral záródó, türkizkék színű Filofax gyűrűs határidőnapló a Saffiano sorozatból.Kivehető gyűrűs szerkezetet tartalmaz. Pénztárcaként is használható.Magyar nyelvű 2020. évi heti beosztású naptárbetéttel Figyelem! A koronavírus járvány kapcsán kialakult helyzet miatt ezt a terméket sajnos bizonytalan ideig nem tudjuk szállítani.

15 225 Ft‎

Compact méretű, zippzárral záródó, ibolyakék színű Filofax gyűrűs határidőnapló a Saffiano sorozatból.Kivehető gyűrűs szerkezetet tartalmaz. Pénztárcaként is használható.Magyar nyelvű 2020. évi heti beosztású naptárbetéttel  Figyelem! A koronavírus járvány kapcsán kialakult helyzet miatt ezt a terméket sajnos bizonytalan ideig nem tudjuk szállítani.

15 225 Ft‎

Compact méretű, zippzárral záródó, narancs színű Filofax gyűrűs határidőnapló a Saffiano sorozatból.Kivehető gyűrűs szerkezetet tartalmaz. Pénztárcaként is használható.Magyar nyelvű 2020. évi heti beosztású naptárbetéttel  Figyelem! A koronavírus járvány kapcsán kialakult helyzet miatt ezt a terméket sajnos bizonytalan ideig nem tudjuk szállítani.

12 435 Ft‎

Compact méretű, ibolyakék színű Filofax gyűrűs határidőnapló a Saffiano sorozatból.Magyar nyelvű 2020. évi heti beosztású naptárbetéttel  Figyelem! A koronavírus járvány kapcsán kialakult helyzet miatt ezt a terméket sajnos bizonytalan ideig nem tudjuk szállítani.

12 435 Ft‎

Compact méretű, narancs színű Filofax gyűrűs határidőnapló a Saffiano sorozatból.Magyar nyelvű 2020. évi heti beosztású naptárbetéttel Figyelem! A koronavírus járvány kapcsán kialakult helyzet miatt ezt a terméket sajnos bizonytalan ideig nem tudjuk szállítani.

41 770 Ft‎

Compact méretű Filofax az Exotic kollekcióból. Magyar nyelvű 2020. évi heti beosztású naptárbetéttel  Figyelem! A koronavírus járvány kapcsán kialakult helyzet miatt ezt a terméket sajnos bizonytalan ideig nem tudjuk szállítani.

21 655 Ft‎

Compact méretű narancs Filofax a Calipso kollekcióból.Magyar nyelvű 2020. évi heti beosztású naptárbetéttel  Figyelem! A koronavírus járvány kapcsán kialakult helyzet miatt ezt a terméket sajnos bizonytalan ideig nem tudjuk szállítani.

23 175 Ft‎

Compact méretű fekete Filofax a Calipso kollekcióból.Magyar nyelvű 2020. évi heti beosztású naptárbetéttel Figyelem! A koronavírus járvány kapcsán kialakult helyzet miatt ezt a terméket sajnos bizonytalan ideig nem tudjuk szállítani.

21 655 Ft‎

Compact méretű kék Filofax a Calipso kollekcióból.Magyar nyelvű 2020. évi heti beosztású naptárbetéttel Figyelem! A koronavírus járvány kapcsán kialakult helyzet miatt ezt a terméket sajnos bizonytalan ideig nem tudjuk szállítani.

Megjelenítés 1 - 11 / 11