Párnadoboz készítő Pillow Box Punch Board

58595000

Készíts elegáns párnadobozokat ezzel a könnyen kezelhető eszközzel!

13 280 Ft‎

Készíts elegáns párnadobozokat ezzel a könnyen kezelhető eszközzel! A We'R Memory Keepers Párnadoboz készítő Pillow box Punch Board egy bordázótáblát, egy kétféle lyukasztásra alkalmas lyukasztót, egy bordázó eszközt, és használati utasítást tartalmaz. 

Mire jó a Pillow Box Punch Board?

A Párnadoboz készítő Pillow Box Punch Board abban segít téged, a hobbialkotót, hogy bármit, amit ajándékba szeretnél adni valakinek, ugyanolyan szépséges külsejű csomagolásban tudj átadni, mint amilyen szép maga az ajándék, amit beletettél! Ez a vágó- és bordázótábla megkönnyíti és költséghatékony módon lehetővé teszi számodra, hogy csodálatosan szép párnadobozt készíts csupán egy-két lyukasztással, hajtásvonal-húzással bármilyen dekoratív papírból. Készíts párnadobozokat változatos méretekben, használd őket különleges alkalmakkor: babavárón, esküvőn, születésnapokon, karácsonykor, party-kon és rendezvényeken - vagy akár saját készítésű, kézműves termékeid csomagolásához.

Milyen méretű párnadobozokat tudsz készíteni a Pillow Box Punch Board segítségével?

Ezzel, az eszközzel adott szélességű és magasságú, de (bizonyos mértékig) tetszőleges hosszúságú párnadobozt készíthetsz. Az alábbi adatok tájékoztató jellegűek:

Kész párnadoboz:
Szélessége: max. 7 cm
Magassága: max. 2 cm
Hosszúsága: 10 cm - 30,5 cm

Milyen súlyú papír alkalmas párnadoboz készítéséhez?

A papír kiválasztásánál gondolj arra, hogy az, aki megkapja, könnyen ki szeretné tudni nyitni majd a két végén a dobozt. Ezért a párnadobozod akkor lesz tökéletes, ha nem vékony papírból készíted (semmiképpen sem nyomtatóba használható, vékony 80 g papírból), hanem legalább 180-200 g-os papírt használsz hozzá.

Kínálatunkban a scrapbookpapírokat és az egyszínű alapkartonokat bátran ajánlom párnadoboz készítéséhez, hiszen ezek a papírok pont ilyen súlyúak.

Milyen ragasztót használj párnadoboz készítéséhez?

Ha gyakorlott alkotó vagy, használhatsz erős folyékony ragasztót is, de még inkább ajánlom a kétoldalú ragasztószalagot ennek a doboznak a készítéséhez. Mindkettővel sikert fogsz elérni, de utóbbival akár kezdőként is egyből sikert érhetsz el, ráadásul azonnal ragadni fog, nincs száradási idő, s gyorsan és tisztán fogsz tudni dolgozni, biztosan nem folyik ki a felesleges ragasztó az illesztésnél. Az ehhez a termékhez ajánlott ragasztókat megtalálod az Ehhez ajánlom fülön is.

Nézd meg az alábbi videót, és egyből beleszeretsz ebbe a klassz eszközbe!

Pillow Box Punch Board

A csomag tartalma 1 db bordázótábla lyukasztóval, 1 db bordázó eszköz, 1 db használati utasítás
Anyag műanyag

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Párnadoboz készítő Pillow Box Punch Board

Párnadoboz készítő Pillow Box Punch Board

Készíts elegáns párnadobozokat ezzel a könnyen kezelhető eszközzel!