Eszköz | Szerszám  153 terméket találtam.

Ezek a profi eszközök és szerszámok akkor válnak nélkülözhetetlen segítőtárssá, amikor már nem csak szemlélő vagy, hanem annyira beleszerettél egy papírtechnikába, hogy állandóan alkotni akarsz. Ha tehát már "nagyüzemben" gyártod a scrapbookoldalakat, albumokat, képeslapokat vagy a határidőnaplód díszítésével foglalkozol, itt feltétlenül nézz körül és szerezz be olyan eszközöket, amelyek megkönnyítik számodra az alkotást! Válassz profi eszközöket scrapbookozáshoz a Scrapbook Webáruház kínálatából!

Alapeszközök

Itt található jónéhány olyan fontos alapeszköz amelyet leggyakrabban fogsz használni vagy idővel hasznossá válhatnak számodra, ha beleveted magad az albumkészítés csodálatos világába és szenvedélyeddé válik a scrapbooktechnika.

Bordázó tábla...

Ha szeretnél szép, szabályos hajtásvonalakat és szükséged van egy nagyszerű eszközre, ami megkönnyíti számodra a pontos hajtogatást, akkor nézz szét ezen a polcon! Itt biztosan megtalálod, amit szeretnél.

Olló, mintavágó olló

Ugye nem kell részletezni miért fontos a scrapbooktechnikához az olló? Vágd profi ollóval a papírt, a fotót, a szalagot, amivel díszíted a szépséges albumot! Ezen a polcon találod az egyenes és mintázott vágások kialakításához legalkalmasabb eszközöket, az ollókat.

Különleges eszközök...

Ebben a kategóriába olyan különleges és hasznos eszközöket gyűjtöttem össze, amelyek nem feltétlenül alapeszközöknek számítanak, de nagyon jó, ha vannak. Megkönnyítik az albumkészítés és a scrapbooktechnikával készült más csodálatos ajándéktárgyak készítését.

Lyukasztó...

Mintalyukasztó | Kalauzlyukasztó | Domborító lyukasztó | Bordűrlyukasztó | Szegecselő szerszám - ha ezekre a fajta eszközökre van szükséged, itt keresd őket!

Sizzix vágógép

A Sizzix vágógép egy hobbi stancológép, amivel gyorsan és tökéletesen tudsz kivágni a hozzátartozó vágókések segítségével csodálatos formákat. Ezzel a kiváló minőségű eszközzel nemcsak papírt vagy kartont, hanem textíliát, farmeranyagot, dekorgumit és még számos kreatív alapanyagot vághatsz formára. Ismerkedj meg a használatával és előnyeivel, tekintsd meg a részletes termékleírásokat és válaszd ki a neked legmegfelelőbb változatát! A Sizzix vágógéphez használható további vágókéseket egy másik polcon a Vágókés, domborítólap kategóriában találod!

Vágókés domborítólap

Sizzix vágógéphez (és hasonló rendszerrel működő házi stancoló- és domborítógéphez) használható vágókés, vágósablon, domborítólap, domborító mappa

Vágógép, körvágó

Ha eleged van abból, hogy ceruzavonal mentén próbálod a papírokat ollóval egyenesen vágni és sosem sikerül elég szépen, használj vágógépet az egyenes vágásokra. Gyors, pontos és megkönnyíti a munkádat. Az asztali vágógép és körvágógép a legjobb segítség a gyakran alkotók számára. Ebben a kategóriában ezenkívül találhatsz különféle olyan varázseszközöket, amivel zászlófüzért, betűket, számokat és más klassz dolgokat vághatsz ki profi módon! Nézd végig!

oldalanként
8 990 Ft‎

21 cm hosszú olló, általános használatra.

8 970 Ft‎

17 cm hosszú, fém papírvágó olló.

3 983 Ft‎
5 690 Ft‎ -30%

Négyzet alakú díszkeret fészekkel, madárral, ágakkal. Scrapbookoldal, képeslap vagy ajándékkártya dekorációs elemeinek gyors és egyszerű kivágásához.

1 603 Ft‎
2 290 Ft‎ -30%

Mikulásszán rénszarvasokkal. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

1 470 Ft‎
2 100 Ft‎ -30%

Kedves macskapáros kivágására alkalmas vágósablon, és nyomda. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

2 233 Ft‎
3 190 Ft‎ -30%

Különböző szalagminták kivágására és megmintázására alkalmas vágósablon, 2 vágószerszámot tartalmaz. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett.

2 373 Ft‎
3 390 Ft‎ -30%

Mesebeli vár és torony és kiegészítők kivágásához alkalmas vágósablon és nyomda. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

2 723 Ft‎
3 890 Ft‎ -30%

Ló és unikornis figura kivágásához alkalmas vágósablon. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

3 143 Ft‎
4 490 Ft‎ -30%

Óralapok mutatókkal. Vágósablon órakészítéshez. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

3 493 Ft‎
4 990 Ft‎ -30%

Virágmintás, kör alakú díszítőelem képeslapokhoz, kártyákhoz. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett.  

2 513 Ft‎
3 590 Ft‎ -30%

Lugas (apácarács) megformálásához alkalmas vágóssablon. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett.

2 793 Ft‎
3 990 Ft‎ -30%

Apró madaras pergola kivágásához alkalmas, aprólékosan kidolgozott vágósablon. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

2 303 Ft‎
3 290 Ft‎ -30%

Díszes kertkapu és kulcs kivágására alkalmas vágósablon. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

2 653 Ft‎
3 790 Ft‎ -30%

Fatörzset megformázó vágószerszámok. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

2 653 Ft‎
3 790 Ft‎ -30%

Fatörzset megformázó vágószerszámok. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. Ez a csomag két vágószerszámot tartalmaz.

1 470 Ft‎
2 100 Ft‎ -30%

Csipkés bordűrminta kivágására alkalmas vágósablon. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

3 073 Ft‎
4 390 Ft‎ -30%

Kisebb és nagyobb, különböző címkeformák kivágására alkalmas fém vágóeszköz. Vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

2 583 Ft‎
3 690 Ft‎ -30%

Álomfogó tollakkal, gyöngyökkel. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett, egyes készletekkel dombornyomás is készülhet. 

3 213 Ft‎
4 590 Ft‎ -30%

Marianne vágósablon ablakminta kivágására és domborítására. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett, egyes készletekkel dombornyomás is készülhet. 

3 213 Ft‎
4 590 Ft‎ -30%

Vágósablon behajtható kártyák készítéséhez. Vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

1 673 Ft‎
2 390 Ft‎ -30%

Nyitott csillag alakzat készítéséhez alkalmas vágósablon. Vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

1 883 Ft‎
2 690 Ft‎ -30%

Csillagos vágó- és domborító eszköz. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

1 113 Ft‎
1 590 Ft‎ -30%

Elegáns, kalapos női fejek kivágására alkalmas vágósablonok. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

1 883 Ft‎
2 690 Ft‎ -30%

Különleges díszítőelem, vágósablon. A Marianne vágósablon vágógépbe (pl. Sizzix) helyezhető kés(készlet), amellyel gyorsan vághatsz ki akár nagyon sok motívumot is egyszerre, egy mozdulattal a fáradságos és aprólékos ollózgatás helyett. 

Megjelenítés 25 - 48 / 153